Glamping in Istrië

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Istrië

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Luxueus genieten op tijdens glamping in Istrië

In luxe genieten van de Kroatische zon. Tijdens een glampingvakantie in Istrië beleef je het beste dat glamourous camping biedt. Zo ervaar je het ultieme vakantiegevoel van kamperen, terwijl je dankzij de luxe accommodatie met comfortabele bedden een ontspannen vakantie beleeft. Binnen dit thema van de ANWB vind je de beste glamping-adressen in Istrië.

Verblijf midden in de natuur

Het grote voordeel van glamping in Istrië is dat je midden in de natuur verblijft. Als je 's ochtends wakker wordt door de fluitende vogels, komt de frisse lucht je tegemoet. Zodra je naar buiten loopt, sta je in het gras en heb je een adembenemend uitzicht op de groene bossen of majestueuze bergen. De kinderen spelen tot in de late uurtjes gezellig buiten, je ontspant je heerlijk aan het zwembad en je maakt 's avonds een lekkere barbecuemaaltijd klaar. Glamping is comfort in de natuur.

Comfortabele accommodaties voor een ontspannen kampeervakantie

De camping tijdens je glampingvakantie in Istrië is van alle gemakken voorzien. Je hoeft dus geen tassen vol tenten, slaapzakken en matjes mee te nemen. De luxe glampingaccommodatie staat voor je klaar met comfortabele bedden en in sommige gevallen wat andere meubels. De luxe lodge of tent is ruim, zodat je je benen kunt strekken en rechtop kunt staan. Je ervaart in je glampingtent dus alle gemak van thuis!

#