Kindvriendelijke campings in Kroatië

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Kroatië

2 personen
29 campings gevonden

Een vakantie met het hele gezin op een kindvriendelijke camping in Kroatië

Kroatië is al jaren een populaire vakantiebestemming voor jong en oud. Niet voor niets, want het land heeft een schitterende omgeving en stralend mooi weer te bieden. Ga je met het hele gezin op vakantie, boek dan een kindvriendelijke camping in Kroatië. Op deze themapagina vind je alle campings in Kroatië die aan die voorwaarde voldoen. De faciliteiten op de campings zijn van uitstekende kwaliteit.

Waarom is Kroatië met kinderen zo leuk?

Kroatië is het een veelzijdig land, dat voor ieder wat wils heeft. Vaak hebben kinderen al genoeg aan een schepje en emmertje om zich uren op het strand te kunnen vermaken. Het is ook leuk om met de boot enkele eilandjes aan te doen. Ieder eiland heeft mooie stranden om te ontdekken. Het land heeft ook vele nationale parken die de moeite meer dan waard zijn. Houden jij en je kinderen wel van een beetje actie, ga dan bijvoorbeeld raften of kajakken.

Samen genieten

Men zegt wel eens dat als de kinderen zich vermaken, de vakantie al geslaagd is. En daar is eigenlijk geen woord aan gelogen. Een kindvriendelijke camping in Kroatië is een goede keuze voor een vakantie met kinderen. Vaak is er een animatieteam aanwezig voor het nodige vertier.