Kindercamping in Kroatië

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids 
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Kindercamping Kroatië

Landen
Kroatië
X
Wissen

158 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Kindercamping in Kroatië: waterpret aan de Adriatische kust

Een zonovergoten gezinsvakantie waarbij de kinderen centraal staan, beleef je op een kindercamping in Kroatië. Dit zijn niet zomaar campings, maar kampeerlocaties die zijn geselecteerd door de inspectiekids van ANWB Camping. Daarbij is specifiek gekeken naar de wensen van de kinderen. Denk aan een zwembad op de camping en het strand in de buurt. Daarnaast is er veel ander vermaak en zijn de voorzieningen afgestemd op gezinnen.

Comfortabele campings in Kroatië

Wanneer je in Kroatië een kindercamping boekt, zijn een aantal zaken belangrijk. De selectie die ANWB Camping heeft gemaakt, omvat zowel kleine als grote kampeerlocaties, al dan niet direct aan zee. Een kleine camping in Kroatië in een groene omgeving is ideaal wanneer je op doorreis bent. Blijf je met het gezin liever op één plek in Kroatië, dan is het fijn wanneer de camping groter is en veel bewegingsvrijheid voor de kinderen biedt. Mogelijk heb je nog andere wensen, zoals een specifieke regio in Kroatië, een staanplaats met beschutting, of toestemming om de hond mee te nemen. Met de uitgebreide filters van ANWB Camping selecteer je eenvoudig de ideale kindercamping voor een onbezorgde vakantie.

Vermaak op de camping en in de omgeving

Een belangrijke eis voor een comfortabele kindercamping in Kroatië is de aanwezigheid van zwemvoorzieningen, want veel kids houden van waterpret. Daarom hebben de meeste campings die ANWB Camping op een rij heeft gezet een zwembad op het terrein of liggen ze vrijwel direct aan het strand, waardoor je makkelijk een verfrissende duik in zee neemt. Ook zijn de meeste campings voorzien van de nodige sport- en spelfaciliteiten. Daarnaast leent de schitterende Adriatische kust zich voor actieve uitstapjes, zoals een wandel-, fiets- of boottocht en spectaculaire watersporten!

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter