Campings in Kroatië waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Kroatië waar honden zijn toegestaan

Wissen
2 personen
129 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Heerlijk vertoeven op een camping in Kroatië met de hond

Kroatië is een land bij uitstek om met de hond op vakantie te gaan: er zijn hondvriendelijke stranden en je maakt er prachtige wandelingen. Wie een trouwe viervoeter bezit, vertrekt dus naar een camping in Kroatië met de hond. Vanaf deze uitvalsbasis kun je heerlijk over het strand rennen en samen door bergen en bossen klauteren in de nationale parken.

Een strandvakantie met de hond

Zelfs in Kroatië zijn honden op veel stranden niet welkom gedurende het hoogseizoen. Maar er zijn een aantal stranden waar je wel terechtkunt en die vlak bij je camping in Kroatië liggen. Zo vind je onder andere in het prachtige Istrië en Dalmatië diverse huisdiervriendelijke campings. Daar is je trouwe viervoeter van harte welkom op de stranden!

Bezoek met je hond de nationale parken in Kroatië

In Kroatië maak je prachtige wandelingen in de diverse nationale parken en bosrijke gebieden. Er zijn maar liefst vijftien nationale parken in het land, waarvan de Plitvicemeren in Lika-Senj, Krka op Krka eiland en Paklenica bij Starigrad het bekendst zijn. Ook in de omgeving zijn diverse bezienswaardigheden. En aan de Adriatische Zee waaien jullie met de hond heerlijk uit tijdens een wandeling langs de kust.