Campings in Luxemburg met binnenzwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Luxemburg met binnenzwembad

Wissen
2 personen
40 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Altijd veel zwemplezier op een camping in Luxemburg met binnenzwembad

Tijdens welk seizoen je ook vakantie viert, er is altijd veel zwemplezier op een camping in Luxemburg met binnenzwembad. De campings zijn uitgerust met goed sanitair en mooi ingericht. Ben je veilig aangekomen en helemaal gesetteld? Dan wordt het tijd om de omgeving te gaan ontdekken. Je merkt hier al snel dat er voor zowel jong als oud meer dan genoeg te beleven is.

Kies uit diverse mooie wandelroutes in de regio

Luxemburg staat bekend om de mooie wandelroutes. Verken de verschillende natuurgebieden met bergen en maak de leukste vakantiefoto’s bij de indrukwekkende kastelen in de regio. Liever even een dagje relaxen of bijkomen na een dag vol mooie momenten? Lees een goed boek bij je kampeerplaats of neem een verfrissende duik op de camping in Luxemburg met binnenzwembad.

Shop souvenirs in de kleine hoofdstad

De gelijknamige hoofdstad is zeker het bezoeken waard. Je shopt in deze stad op hoogte niet alleen de leukste souvenirs, je bezoekt er ook talloze highlights. Voorbeelden zijn de mooie burchten, monumentale bouwwerken, kastelen en musea. De hoofdstad is op een relatief korte afstand gevestigd van de camping in Luxemburg met binnenzwembad, zodat je hier binnen no-time een stadswandeling maakt.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter