Camperplaatsen in Luxemburg

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen in Luxemburg

Wissen
2 personen
21 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Verken rijke natuur en geschiedenis vanaf camperplaatsen in Luxemburg

Dicht bij huis, maar toch een totaal andere wereld. Tijdens een vakantie op een van de camperplaatsen in Luxemburg ontdek je ruige natuurgebieden, eeuwenoude kastelen en een bruisende stad waar je urenlang in ronddwaalt. Rustzoekers, jonge gezinnen en cultuurliefhebbers voelen zich thuis op de camperplaatsen in het land Luxemburg.

Geniet van veelzijdige landschappen

Rustige natuur is altijd in de buurt van camperplaatsen in Luxemburg. De Moezel kabbelt rustig door het landschap en het Land van de Rode Aarde in het zuiden is een bijzonder natuurfenomeen. Wandel door de diepe valleien en hoge heuvels van de Ardennen of ontdek juist de donkere bossen van natuurpark Our. De kletterende watervallen en ruige rotspartijen van het Müllerthal zijn ook een traktatie, met de waterval Schiessentümpel als een van de hoogtepunten.

Op avontuur met het gezin

Wandelen langs de oude gebouwen in de stad Luxemburg of experimenten uitvoeren in het Luxembourg Science Center; de kinderen hoeven niet stil te zitten. Verblijf je op camperplaatsen in de stad Luxemburg, dan wachten de kilometerslange tunnels van de Bock-kazematten op je. Deze vormen de oude verdedigingslinie van de stad, waar de kinderen nu lekker rondrennen. Liever klimmen en klauteren? In de Luxemburgse bossen ontdek je talloze klimparken voor jong en oud.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter