Campings in Luxemburg met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Luxemburg met zwembad en glijbaan

Wissen
2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Geniet van je vakantie op een camping in Luxemburg met zwembad en glijbaan

Ben je een waterliefhebber die houdt van gezellige dorpjes, indrukwekkende burchten en natuur? Dan zal een vakantie op een camping in Luxemburg met zwembad en glijbaan je niet teleurstellen.

Eindeloos plezier op een camping in Luxemburg

Een camping in Luxemburg met zwembad en glijbaan is de plek bij uitstek om eindeloos waterpret te beleven. Je vindt een zwembad met glijbaan op of vlak bij de camping. Meestal is er ook een zwembad voor de kleinsten voorzien, zodat ook zij veilig het water in kunnen. Ook verder is er vaak van alles te doen op deze campings. Zo genieten de kinderen verder van een speeltuin en een uitgebreid animatieaanbod. Of je speelt met het hele gezin een wedstrijdje op het basketbal-, voetbal- of tennisveld.

Wat heeft het tweede kleinste land van Europa te bieden?

Luxemburg staat bekend als het land van uitgestrekte bossen, kronkelende rivieren, glinsterende meren en achter elke bocht een pittoresk dorpje. Je wandelt en fietst hier dagenlang zonder dat het gaat vervelen. Ben je wat avontuurlijker aangelegd, bezoek dan een van de vele avonturenparken die Luxemburg rijk is. Je geniet van een stevige adrenalinekick tijdens het klimmen op rotsen, boulderen en abseilen.

Eind augustus snuif je de sfeer op op Schueberfouer, een belangrijke jaarmarkt in de hoofdstad Luxemburg. Je vindt hier bovendien verschillende musea zoals het natuurhistorisch museum en het museum voor moderne kunst.