Campings in Denemarken met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Denemarken met zwembad

2 personen
116 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Met het hele gezin naar een camping in Denemarken met zwembad

Denemarken staat garant voor een veelzijdige vakantie. Op een camping in Denemarken met zwembad rust je heerlijk uit terwijl de kids zich vermaken in het water. Ontdek dit groene en kindvriendelijke land en zet je tent op in een bos, op de oever van een van de vele meertjes of aan zee op een majestueuze klif.

Nog meer luxe

Op een camping met zwembad in Denemarken vervelen de kinderen zich geen moment. Naast het zwembad bieden de meeste campings nog meer faciliteiten aan, zoals een grote speeltuin, sportvelden en een restaurant. Zo lees je rustig dat boek uit op het terras terwijl de kids met hun nieuwe vriendjes een balletje trappen op het voetbalveld.

Het ideale vakantieland

De Denen houden van hun kinderen. Dat maakt van Denemarken het ideale vakantieland voor gezinnen. En het is ook nog eens dicht bij huis. De camping in Denemarken met zwembad is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje pretpark. Wakker de fantasie van de kinderen aan en geef ze een dag vol bouwinspiratie in Legoland. Of ga naar het pretpark Tivoli, midden in het centrum van Kopenhagen. Het is een van de oudste pretparken in Europa met veel achtbanen en ander razendsnel plezier. Bezoek ook zeker de hoofdstad zelf, waar kleine vissershuisjes pal naast gebouwen met modern Scandinavisch design staan.

Denemarken, een divers land

De kids vermaken zich wel op de camping, maar ook daarbuiten biedt Denemarken genoeg vertier. In de weidse natuur vind je rust, ruimte en vooral veel water. Dat is natuurlijk geweldig voor de kleine waterratjes. Denemarken bestaat uit tientallen grote en kleine eilandjes, die je makkelijk met een veerpont bereikt. Het vlakke land leent zich uitstekend voor lange fietstochten, een flinke wandeling in een van de vele natuurgebieden of een rondje crossen op de mountainbike.