3 sterren

Camping De Drie Provinciën

NederlandDrentheEen West  (sitecode 55094)

Camping De Drie Provinciën

NederlandDrentheEen West
3 sterren
CharmeErkendCKE

De landelijk gelegen camping, grenzend aan het natuurreservaat Mandeveld, richt zich op 50-plussers. Het goed verzorgde terrein is ruim en parkachtig aangelegd. De plaatsen liggen langs de randen van grasvelden, omgeven door struikgewas en hebben veel privacy. De meeste plaatsen liggen rond drie visvijvers. Het restaurant heeft een tuinterras. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen. In 2020 genomineerd in de categorie 'de mooiste charmecamping'.

ANWB Camping van het Jaar 2019

Camping De Drie Provinciën is genomineerd in de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2019 in de categorie 'De mooiste groene camping'.

Omgeving

Ontdek Groningen, Friesland en Drenthe vanuit Camping De Drie Provinciën

Camping De Drie Provinciën biedt je het beste van drie werelden: Groningen, Friesland en Drenthe. Natuurliefhebbers verkennen het Mandeveld, een natuurgebied met kleurrijke heides, stille bossen en uitgestrekte zandverstuivingen. Op fietsafstand van de camping, in Veenhuizen, ligt het Nationaal Gevangenismuseum, waar je op interactieve wijze alles leert over hoe Nederland sinds 1600 met misdaad en straf omgaat.

Cultuur snuiven kan ook in Groningen en in Assen, beide steden zijn goed bereikbaar. In het Friese nationaal park de Alde Feanen vaar je door een gevarieerd landschap van veenmosrietlanden, blauwgraslanden en dotterbloemgraslanden.

Lees meer over Drenthe

Naar accommodaties