5 sterren

Landgoed De Berenkuil

NederlandDrentheGrolloo  (sitecode 39131)

Landgoed De Berenkuil

NederlandDrentheGrolloo
5 sterren
BestCKE

De autovrije camping ligt in een bos- en heidegebied, aan de rand van Grolloo. De plaatsen op het glooiende terrein liggen in het bos, tussen bomen en op open velden met speeltoestellen. Het zwembad wordt verwarmd met zonne-energie. Er zijn een openluchttheater, recreatiezaal, natuurontdekkingspad en verschillende speeltuinen. Ook rondom de zwemvijver kun je spelen en in het spraypark. Er is een groot zandstrand met douches.

ANWB Camping van het Jaar 2019

Landgoed De Berenkuil is genomineerd in de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2019 in de categorie 'De beste huuraccommodatie'.

Wil je op vakantie met het hele gezin in eigen land, dan ben je bij Landgoed de Berenkuil aan het juiste adres. Deze autovrije camping ligt in het Drentse Grolloo en is volledig gericht op kinderen. En als de kinderen genieten, geniet de rest van de familie net zo hard mee.

Een vakantie op Landgoed de Berenkuil

Kamperen met eigen tent of caravan kan uitstekend op de speels ingerichte veldjes op het landgoed. Bij de kampeerplaatsen is een eigen watertappunt en een aansluiting voor elektra aanwezig. Voor iets meer comfort zit je goed in een ingerichte bungalowtent of in een van de vrolijke hutjes en luxere lodges. Kamperen in luxe kan hier in een van de glamping-accommodaties.

Voor de echte waterratten

Kinderen zijn gek op zwemmen en spetteren in het water. Er is op Landgoed de Berenkuil aan alles gedacht. Spetteren en zwemmen doe je dan ook in het openluchtzwembad of de speelvijver met echt strand op de camping. Bij de speelvijver zijn verschillende speeltoestellen, en klimmen en klauteren doe je op klimtoren De Berenburcht.

Veel vermaak voor kinderen

Dat de Berenkuil een echte kindercamping is, is aan alles te zien. De camping is geheel autovrij en kinderen spelen hier dan ook veilig. Vanaf half tien tot acht uur in de avond is er een recreatieteam aanwezig met vermaak voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Er zijn 25 speeltuinen aanwezig en bij slecht weer vermaken kinderen zich uitstekend in de binnenspeeltuin.

Alle faciliteiten voor een complete vakantie

Op De Berenkuil vind je alles wat je nodig hebt voor een complete vakantie. Vuile kleding was je in de wasserette terwijl je een maaltijd nuttigt in eetgelegenheid Het Bommelhuis. Kampwinkel Super de Beer is de plaats waar je je boodschappen haalt.

Omgeving

Beleef Drenthe vanaf Camping Landgoed De Berenkuil

Ontdek de veelzijdige provincie Drenthe vanaf Camping Landgoed De Berenkuil en maak een reis terug in de tijd langs oude boerderijen, middeleeuwse brinken en prehistorische grafheuvels. Leer de geschiedenis kennen tijdens een bezoek aan Kamp Westerbork en het Hunebedcentrum in Borger.

De prachtige omgeving beschikt over talloze fietsroutes en prachtige natuurwandelingen, bijvoorbeeld in de nationale parken Dwingelderveld en de Drentsche Aa. Dierenpark Wildlands en attractiepark Drouwenerzand zijn bovendien aanraders voor het hele gezin. In het klimbos Grolloo vermaken sportieve vakantiegangers zich en in het Cuby Museum leer je alles over de blues-traditie.

Lees meer over Drenthe