9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Landgoed De Berenkuil
bekijk 4 foto 's
Best

Landgoed De Berenkuil

De bosachtige, autovrije camping ligt in een bos- en heidegebied, aan de rand van Grolloo. De staanplaatsen bevinden zich verspreid op het glooiende terrein tussen bomen en op open velden. Het zwembad is verwarmd met zonne-energie. Er zijn een openluchttheater, een recreatiezaal, een natuurontdekkingspad en diverse speeltuinen. Een deel van de grote speeltuin heeft een tentdak en de waterspeeltuin bevindt zich op het eiland in de vijver.

Grolloo met Camping Landgoed De Berenkuil ligt in de kop van Drenthe. Niet ver van de Drentse hoofdstad Assen. Landgoed De Berenkuil is onderdeel van het Nationaal Landschap Drentsche Aa, aan de rand van De Hondsrug.

Camping Landgoed De Berenkuil beslaat 50 hectare gevarieerde natuur met jeneverbesbomen, bos en heide en is autovrij. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn 392 toeristische standplaatsen en 108 seizoenplaatsen. Omdat de camping zo natuurlijk mogelijk is aangelegd, is er geen plek gelijk, soms zelfs heuvelachtig. Voor de verhuur zijn er 16 tenten, 2 stacaravans, 4 blokhutten , 2 vakantiehuisjes en 3 lodges.

Het recreatieteam, het eten en alle voorzieningen voor kinderen op Landgoed De Berenkuil maken het ideaal voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Er is veel te doen voor ze. Het Beren(speel)bos, het zwembad, de grote speelvijver met veel water en zand en een Berenburcht, basket- en volleybalveld, pannaveld (speciaal voetbalveld), en een groot voetbalveld. Alle vier de sanitairgebouwen hebben vloerverwarming en aangepast sanitair voor de kinderen. In het Bommelhoes is een leestafel, speelhoek en een terras met zicht op de speeltuin. Er is een kleine menukaart voor snacks en en grotere kaart voor pannenkoeken, pizza’s, maaltijdsalades, wokschotel of schnitzel. Voor de kinderen zijn er speciale maaltijdboxen met een verrassing. Daarnaast is er een afhaalbuffet, een openluchttheater en campingwinkel met goede sortering en vers brood. Ook is er wifi in de openbare ruimtes.

De omgeving rond Grolloo is perfect per fiets te verkennen. Fiets een rondje Grolloo langs akkerbouwgronden en kleine dorpen en Saksische boerderijen. Leuke kinderuitjes zijn het Rijk der Kabouters in Eext (19 kilometer), Klimpark Outdoor Grolloo (1,2 kilometer), Ballorig Assen en Verkeerspark Assen (16 kilometer), Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen (9 kilometer). Een flinke wandeling leidt je naar het herinneringscentrum Kamp Westerbork uit de Tweede Wereldoorlog in Hooghalen (10 kilometer).


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Landgoed De Berenkuil heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Landgoed De Berenkuil is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa