Kleine campings in Drenthe

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Drenthe

2 personen
71 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Geniet van de rust op een kleine camping in Drenthe

Tijdens je vakantie wil je tot rust komen; op kleinschalige campings in Drenthe ervaar je precies die rust en ontspanning. Op sommige campings vind je een zwembad of zwem je in een vlakbij gelegen meertje. Ook honden zijn meestal van harte welkom. Drenthe is goed voor eindeloze fietskilometers, dus je vindt hier een combinatie van actie en rust.

Ontdek de voordelen van een kleine camping in Drenthe

’s Avonds hoor je na 10 uur op de kleine Drentse camping geen lawaai meer, los van de gebruikelijke natuurgeluiden. Ook is er geen uitgebreid animatieprogramma. Je hebt persoonlijk contact met de eigenaar van de camping en wordt gastvrij ontvangen. Je stapt eenvoudig naar de campingeigenaar voor informatie of vragen over de omgeving. Je geniet ’s avonds van een drankje bij de tent of de caravan en ’s ochtends word je wakker van fluitende vogels of loeiende koeien.

Kom tot rust op een kleinschalige camping in Drenthe

De ontspannen sfeer in combinatie met het Drentse land maakt dat gezinnen met kinderen zich bij het kamperen op een kleine camping uitstekend zullen vermaken. Maar ook mensen zonder kinderen en 50-plussers vinden hier ontspanning en rust. Zoek je contact? Sommige campings hebben een kleine recreatieruimte waar je spelletjes kan doen of terecht kunt voor een drankje.

Alle kleine campings in Drenthe zijn uniek

De ene kleine camping in Drenthe is de andere niet. Alle kleine campings in Drenthe zijn authentiek gebleven, juist door hun kleinschaligheid. Laat je inspireren door het aanbod aan kleine Drentse campings, van kamperen bij de boer tot natuurcampings. Heb je zelf geen caravan of tent, maar wil je wel het kampeergevoel ervaren op een camping? Op verschillende kleine campings kun je terecht in een vakantiehuisje, gehuurde tent of caravan. Ben je op fietsvakantie en wil je neer kunnen strijken zonder je tent op te zetten? Kies dan voor een camping met een trekkershut.

Drenthe is een eindeloos natuurgebied

Sta je op een mini camping in Drenthe, dan bevind je je vaak al midden in de natuur. Hoewel in Drenthe ook enkele steden liggen, bestaat de provincie vooral uit eindeloos natuurgebied. Dankzij het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk maak je uitgebreid kennis met het Drentse landschap, van de bossen en de uitgestrekte heidevelden tot de mooie beekdalen. Maak een stop in Havelte, Dwingeloo of Diever en eet een ijsje op de Brink. Ervaar het kolonieverleden in Wilhelminaoord en bewonder de rietgedekte boerderijen in Lhee. Wil je na al dat natuurschoon ook wat stads vermaak? Breng dan een bezoek aan Hoogeveen, Assen of Meppel.