ANWB Top Campings in Drenthe

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

ANWB Top Campings Drenthe

ANWB score
5 - 5
X
Landen
Nederland
X
Regio's
Drenthe
X
Wissen

3 campings gevonden

<
1
>

Aangenaam kamperen in Drenthe op een vijfsterrencamping

Aan vijfsterrencampings in Drenthe geen gebrek, want in deze provincie vind je meerdere kampeergelegenheden met luxe faciliteiten voor jong en oud. Geniet van je ruime staanplaats midden in de natuur en fris jezelf elke dag op in het moderne sanitairgebouw. Maak gebruik van de wasfaciliteiten en houd je camper in optimale conditie dankzij het camperservicestation. Je kunt fietsen huren op de camping om ontspannen de omliggende natuur en steden als Assen en Meppel te verkennen.

De rustgevende Drentse natuur

De natuur van Drenthe lonkt tijdens je verblijf op de luxe camping, met talloze uitgestrekte weilanden in de buurt. Maak je bijvoorbeeld klaar voor een wandeltocht in het dichtbegroeide Drents-Friese Wold of volg het kabbelende water van de Drentsche Aa, die door het groene landschap slingert. Voor je het weet, ontdek je een kudde heideschapen of kom je oog in oog te staan met een echte Drentse Hooglander.

Een echte gezinsvakantie

Op een vijfsterrencamping in Drenthe vermaakt het hele gezin zich dankzij het leuke animatieteam dat talloze activiteiten verzorgt, zoals spelmiddagen, leuke knutselprojecten en uitdagende sportactiviteiten. Zo maken de kinderen meteen optimaal gebruik van het basketbalveld, de pannakooi of het volleybalveld. Een grote buitenspeeltuin maakt de vakantiepret compleet.

Van alle gemakken voorzien

Wie op zoek is naar luxe faciliteiten, komt op een vijfsterrencamping in Drenthe niets tekort. Op een warme zomerdag gaat er niets boven een verkoelende duik in het buitenzwembad. Dankzij de waterspeeltuin is er ook voor de kinderen genoeg in het water te beleven. Wil je juist even heerlijk ontspannen? Ga dan voor een relaxerend uurtje in de sauna, waarna je jezelf trakteert op een heerlijke verse maaltijd uit het restaurant.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter