9773 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Lân en Mar Recreatie
bekijk 14 foto 's
Klein Erkend

Lân en Mar Recreatie

De watersportcamping ligt aan het Heegermeer en de Fluessen, op loopafstand van het dorp Heeg. De staanplaatsen bevinden zich rond een groot grasveld en op een door windsingels beschutte lange kampeerweide. Het is mogelijk om een kampeerplaats te boeken in combinatie met de huur van een zeilboot. De stad Sneek ligt op fietsafstand. De camping maakt onderdeel uit van een veeteeltbedrijf. Zwemmen in het Heegermeer is mogelijk. Hier zijn een zonneweide, steiger en trapje om het water te verlaten.

Lân En Mar is de ideale camping als je van zeilen, water en rust houdt. Op deze gemoedelijke watersportcamping in het Friese Heeg kampeer je pal aan het water en heb je koeien als buren.

Direct gelegen aan het Heegermeer zit je hier als watersporter eersterangs. Vanuit de camping, die beschikt over een eigen haven met trailerhelling, schiet je zo de Friese meren op en ben je in een wip op het IJsselmeer. De camping biedt plaats voor je eigen boot, maar verhuurt ook verschillende boten: polyvalken, optimisten, een sloep en een motorboot. Klaar met varen? In het meer kun je ook zwemmen, waterskiën, windsurfen en vissen.

Boerderijcamping
Naast watersportparadijs is Lân En Mar een echte boerencamping. Gelegen bij een actief melkveebedrijf en omringd door weilanden proef je van het boerenleven. Als je wilt, vertelt de boer graag over zijn kalfjes en koeien en leidt hij je rond over zijn boerderij. Voor kinderen is dit een hele belevenis. Zeker als ze de kalfjes mogen aaien en kunnen helpen bij het melk geven.

Gezinsvriendelijk
Door de vele voorzieningen voor jong en oud is Lân En Mar populair bij gezinnen. Leuk voor kinderen zijn de speeltuintjes, de grote trampoline, de skelters, het voetbalveldje en de speelschuur met onder meer een playstation en tafeltennistafel. Daarnaast voorziet de camping in modern en schoon sanitair met gezinsruimte, een wasserette, overdekte afwasplaats, chemisch toilet, koelkast met vriesvak, overdekte fietsenstalling en gratis wifi. In het hoogseizoen komt de bakker en pizzaboer langs.

Kampeerterrein
Het kampeerterrein is opgedeeld in een beschut klein veld en een open, ruim veld en heeft ruimte voor 40 staanplaatsen (100m2). De hoge beplanting zorgt voor veel luwte. Elke kampeerplaats beschikt over 8-10 ampère stroom en een eigen watertappunt. Daarnaast verhuurt de camping chalets en blokhuisjes.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Lân en Mar Recreatie heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Lân en Mar Recreatie is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa