9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Minicamping Uit & Thuis
bekijk 9 foto 's
Klein

Minicamping Uit & Thuis

De camping ligt tussen Dokkum en het Lauwersmeer, direct langs de Stroobosser Trekvaart. De deels met tegels verharde standplaatsen bevinden zich op door struiken en bomen omzoomde velden in nissen of langs de randen van een veld. Het sanitair is modern en schoon. Kano's en visboten zijn te huur. De camping organiseert rondvaarten in de eigen rondvaartboot. De Stroobosser Trekvaart leent zich voor zwemmen, vissen en varen. In het hoogseizoen komt wekelijks de visboer langs.

Als je van rust, ruimte, gastvrijheid en een mooie omgeving houdt, zet dan je kampeermiddel eens op bij camping Uit & Thuis. Je vindt deze camping tussen Dokkum en het Lauwersmeer in noordoost Friesland aan de rand van het dorp Kollum.

Het terrein is driehoekig, ligt direct aan de Stroobosser Trekvaart met goede vis- en vaarmogelijkheden. De meest ruime staanplaatsen liggen op door struiken en bomen omzoomde velden en zijn deels verhard met tegels. Het sanitair is modern en schoon. Enkele plaatsen liggen direct aan het water. Hiervandaan kun je direct met de kano te water of je hengel uitgooien.

Kollum ligt centraal in de Friese Wouden. In de directe omgeving zijn mogelijkheden genoeg op zowel wandel-, vaar- als fietsgebied. De wandelingen en fietstochten zijn met knooppunten aangegeven. Zwembaden vind je in Kollum, Buitenpost en Dokkum. Wil je in buitenwater zwemmen? Het Lauwersmeer biedt diverse mogelijkheden met zonneweiden en picknickbanken. Langs de oevers van het Lauwersmeer zijn ook diverse natuurgebieden ingericht met plaatsen om uitgebreid naar vogels te kijken. Het meer rondfietsen is in één dag te doen. Vanuit Pieterburen en Wierum kun je wadlopen.

Ben je al die natuur, frisse lucht en lichaamsbeweging even zat? Leeuwarden en Groningen liggen op circa 30 kilometer afstand. Goed te doen dus voor een bezoek aan één van deze steden en hun musea, zoals het Gruttersmuseum, het Fries Museum, keramiekmuseum en het natuurmuseum in Leeuwarden. Of bijvoorbeeld het Groninger en het stripmuseum in Groningen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Minicamping Uit & Thuis heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Minicamping Uit & Thuis is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa