5 sterren

Ardoer Vakantiepark Ackersate

NederlandGelderlandVoorthuizen  (sitecode 56546)

Ardoer Vakantiepark Ackersate

NederlandGelderlandVoorthuizen
5 sterren
BestCKEGreenKey

De autovrije staanplaatsen liggen veelal aan weerszijden van een pad en hebben grind als ondergrond. Voor toegang tot het zwembad is een vingerscan nodig. Er is een laadstation voor elektrische auto's en een kinderboerderij. Op 1 km afstand ligt recreatieplas Zeumeren met o.a. shortgolf, midgetgolf en voetgolf, de overdekte speelhal 'Het Schateiland' en andere recreatieve mogelijkheden.

Luxe camping Ardoer Ackersate biedt buitengewoon veel activiteiten en vermaak

De centraal gelegen camping Ardoer Ackersate heeft de prachtige Veluwe als achtertuin en biedt je alle luxe en comfort. Deze vijfsterrencamping heeft een buitengewoon aanbod aan ontspanning en vermaak voor jong en oud. Het sanitair is luxe en modern en bovendien zeer schoon en netjes. Er zijn ook plaatsen beschikbaar met eigen sanitair.

Kampeermogelijkheden in overvloed

Camping Ardoer Ackersate heeft staanplaatsen met verschillende niveaus van comfort. De ruime plekken liggen veelal in het gras, op veldjes met speelgelegenheden, met weinig afbakening. Voor grote gezelschappen beschikt de camping over een groepskampeerterrein met eigen sanitair. Daarnaast heeft de camping een ruim aanbod aan huuraccommodaties. Zo zijn er chalets, bungalows, stacaravans en safaritenten.

Waterpret en entertainment

De camping beschikt over een binnen- en een buitenzwembad, waar kinderen van enorme waterglijbanen kunnen glijden. Voor extra waterpret zijn er daarnaast leuke fonteinen en vind je in het buitenbad een stroomversnelling. In de ochtend is er zwemmen voor ouderen. Op het vakantiepark zijn ontzettend veel activiteiten te ondernemen. Zo vind je hier onder andere speeltuinen, sportvelden en zelfs een trampolinepark. Daarnaast heb je toegang tot een tennisveld, midgetgolfbaan en dierenweide. In de watervallei kunnen kinderen eindeloos klimmen en klauteren en heerlijk spelen met water en zand. In de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma voor de kinderen.

Eten, drinken en winkelen

Ook de inwendige mens komt op camping Ardoer Ackersate niets tekort. In het gezellige en moderne restaurant worden heerlijke seizoensgerechten geserveerd, bereid met verse producten. Daarnaast zijn er op het terrein ook een snackbar en een ijscorner aanwezig. In de vakantiewinkel kun je op de camping niet alleen je dagelijkse boodschappen doen, maar ook verse pizza's kopen. 's Ochtends haal je hier heerlijk versgebakken broodjes en versgeperste jus.

Omgeving

Camping Ardoer Ackersate nabij de prachtige, groene Veluwe

Camping Ardoer Ackersate ligt vlakbij het gezellige en levendige dorpje Voorthuizen en op vijftien kilometer afstand van de prachtige, groene Veluwe. In dit natuurgebied vind je niet alleen bossen, maar ook uitgestrekte heidevelden en grote zandverstuivingen. Je kunt hier tal van wilde dieren spotten. Op anderhalve kilometer afstand van camping Ardoer Ackerstate ligt de recreatieplas Zeumeren, met zandstranden en ligweiden. Een leuke stad om in de omgeving te bezoeken is Apeldoorn. Hier staat het statige Paleis Het Loo en kun je pretpark Julianatoren en de Apenheul bezoeken.

Lees meer over Gelderland

Naar accommodaties