Camping Poelhuis

NederlandGelderlandWinterswijk Meddo  (sitecode 70684)

Camping Poelhuis

NederlandGelderlandWinterswijk Meddo
KleinCKE

Het terrein ligt bij een eeuwenoude boerderij. Vanaf de staanplaatsen is er uitzicht op het coulisselandschap van de Achterhoek. Op iedere plaats is ook (gratis) wifi. Het verwarmde sanitair is modern en schoon. Auto’s staan op een aparte, verharde parkeerplaats. Op het terrein is een fietsenstalling aanwezig met verschillende oplaadpunten. De recreatieruimte heeft een keuken, was- en droogautomaat en een koel- en vrieskast. In de omgeving zijn diverse bewegwijzerde wandel- en fietsroutes.

Bij een eeuwenoude boerderij in het coulisselandschap van de Achterhoek ligt Camping Poelhuis. Deze kleine camping ademt rust en ruimte en is geschikt voor ouderen die comfortabel willen kamperen in de natuur.

Ver weg van druk verkeer biedt de camping een weldadige rust als op een landgoed. Op steenworp afstand van de Duitse grens en midden in het Nationaal Landschap Winterswijk duik je zo de natuur in. Goed nieuws, want met tientallen bewegwijzerde routes, waarvan enkele nabij de camping, geldt Winterswijk als een eldorado voor fietsers en wandelaars.

Ruime staanplaatsen
Het groene en autovrije kampeerterrein telt verspreid over twee grasvelden 25 ruime staanplaatsen van minimaal 120 m2. De meeste plekken hebben een vrij uitzicht over het omringende landschap of kijken uit over de salamanderpoel met zijn kwakende kikkers. Kies je voor een comfortplaats? Dan heb je naast water en afvoer op de plek ook een stroomaansluiting van 10 ampère. Gratis wifi is op elke plaats gratis beschikbaar. Er zijn geen voorzieningen voor kinderen.

Luxe sanitair

Hoewel je op Camping Poelhuis midden in de natuur verblijft, is het sanitair zoals je thuis gewend bent: luxe ingericht, bij koud weer centraal verwarmd en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er ruime douches, afsluitbare wascabines en is er voor mindervaliden een grote aangepaste badkamer.


Keuken en recreatieruimte
Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, voorziet de camping ook in een keuken met kookgelegenheid voor de tentkampeerder, koelkast met vriesvak, wasmachine en droger. In de recreatieruimte vind je vele boeken, tijdschriften en toeristische informatie over de omgeving. Bij tegenvallend weer is dit een gezellige ontmoetingsruimte met televisie.

Omgeving

Van Camping Poelhuis naar Winterswijk

Camping Poelhuis ligt op een steenworp afstand van Winterswijk. Blikvanger is de gotische Jacobskerk met zijn 57 meter hoge toren. In Winterswijk bevindt zich ook een van de weinige herdenkingsmonumenten in Nederland die de neutraliteit benadrukt tijdens de Eerste Wereldoorlog. De nabijgelegen steengroeve is deels nog in gebruik, maar ook een beschermd natuurgebied waar je heerlijk wandelt en fietst.

De mooie Gelderse Hanzesteden Doesburg en Zutphen zijn goed bereikbaar. Zutphen staat bekend als de Torenstad, omdat de skyline gevuld is met monumentale gebouwen. Doesburg telt ruim 150 monumenten. Opvallend zijn de Waag en het stadhuis, beide in laatgotische stijl.

Lees meer over Gelderland

Accommodaties

 • Reis informatie

Voorzieningen

 • In het kort

  • Kleine camping (30 plaatsen)
  • Bij meer met strand op 2,5 km
  • Gratis wifi
  • Voordeel met Camping Key Europe
  • Honden na overleg toegelaten
 • Algemene informatie
  Kleine camping (30 plaatsen)
  30 toeristische staanplaatsen
  Gesproken op de receptie: Nederlands, Engels, Duits
  Openingsperiode: van 15 maart t/m 31 oktober
 • Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen
  Van €25,- tot €35,-
 • Zwemmen in natuurwater
  Strand bij meer op 2,5 km
 • Toeristische staanplaatsen
  30 Toeristische plaatsen, waarvan
  30 afgebakende staanplaatsen
  30 overige toeristische plaatsen
  Plaatsen met weinig tot geen beschutting, plaatsen met voldoende beschutting
  Elektriciteit (6 - 10 A)
 • Wifi
  Gratis wifi
 • Bijzondere voorzieningen sanitair
  Wascabines
  Wasmachine
 • Recreatie
  Slechtweervoorziening
  Fietsverhuur
 • Eten & drinken
  Supermarkt op 2,5 km
 • Campingbepalingen
  Honden toegestaan na overleg
  Campers toegestaan
  Vouwwagens toegelaten
  Caravans toegelaten
  Houtskoolbarbecue niet toegestaan
 • Campers
  Camperservicestation
 • Adres & route
  Poolserweg 3
  7104 DC Winterswijk Meddo
  Nederland
  De camping ligt 5 km ten noordoosten van Winterswijk. De weg Winterswijk-Meddo, 100 m voor de bebouwde kom van Meddo rechtsaf, de Wandersweg. Na ca 2 km rechtsaf; de camping ligt nu meteen rechts van de weg.
  Lat./Long.: 52.00848; 6.73952

Beoordelingen

Contactinformatie camping

Adres

Poolserweg 3
7104 DC Winterswijk Meddo
Nederland

Lat./Long.: 52.0085, 6.73952

Route

De camping ligt 5 km ten noordoosten van Winterswijk. De weg Winterswijk-Meddo, 100 m voor de bebouwde kom van Meddo rechtsaf, de Wandersweg. Na ca 2 km rechtsaf; de camping ligt nu meteen rechts van de weg.
Lat./Long.: 52.00848; 6.73952
Plan je route