9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Campingpark Het Groene Eiland
bekijk 28 foto 's en 2 video 's
Erkend CKE

Campingpark Het Groene Eiland

De camping ligt op een schiereiland in watersport- en recreatiegebied De Gouden Ham. De toeristische staanplaatsen bevinden zich voor het grootste deel aan het water. Er zijn watersportactiviteiten zoals waterski en banaanvaren. Over de eilanden loopt een wandelroute en de omgeving leent zich voor fietstochten. Vissen is overal toegestaan, tot 14 jaar is geen vergunning nodig.

Ter hoogte van Appeltern op de grens van Gelderland en Noord-Brabant, vormt de Maas in een bocht het watersport- en recreatiegebied De Gouden Ham. Midden in het meer steekt een schiereiland met Campingpark Het Groene Eiland. Ideaal voor vakantiegangers die van watersport houden.

Er zijn 259 vaste en 117 toeristische staanplaatsen. Het schiereiland is lang, half rond en smal waardoor heel veel kampeerplekken aan het water liggen. De camping heeft een zespersoons ‘beachhouse’ op palen in de verhuur en een ‘glampinglodge’.

Privé-sauna, d’as pas glamping

Verspreid over de camping staan vijf sanitair gebouwen. Gemaakt van duurzaam materiaal en voorzien van slimme technische voorzieningen. Compleet met privé-sauna. Uiteraard is op deze grote camping een wasserette. De goed gesorteerde campingwinkel is in het hoogseizoen open tussen 9 en 12 uur en van 16 tot 18 uur. Ook voor verse broodjes. ’s Middags kan je bij de snackbar een patatje en snacks kopen. ’s Avonds zijn er in de kantine muziek- en dansavonden.

Disco, duiken en surfen

Het recreatieteam organiseert elke vakantie allerlei activiteiten voor jong en oud. Tieners hebben hun eigen disco. Op de camping kan je leren duiken en surfen. Het water rondom is heerlijk om in te zwemmen. Lijnen met drijvers geven de diepte van het water aan. Schijnt de zon, dan lonkt het driehonderd meter lange en tien meter brede strand. Vraag op de receptie waar exact de zwemvijver is. Daar varen geen boten en is het voor de kleinste vakantiegangers het veiligst.

Vissen en erop uit

Langs de oever zijn steigertjes om vanaf te vissen. Let op de visvergunning. Struin in de omgeving langs de rivier via de wandelroutes. Bezoek ook de Tuinen van Appeltern. De receptiemedewerkers van Campingpark Het Groene Eiland vertellen graag wat er nog meer valt te beleven in de omgeving.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Campingpark Het Groene Eiland heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Campingpark Het Groene Eiland is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa