9486 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
RCN Vakantiepark De Jagerstee
bekijk 15 foto 's
Erkend CKE

RCN Vakantiepark De Jagerstee

Het terrein grenst aan het bos- en heideterrein De Renderklippen. De staanplaatsen liggen op autovrije velden van verschillende grootte. Ze zijn omzoomd door loof- en naaldbomen. De camperplaatsen liggen op een apart veld en zijn ruim van opzet. Maximaal 2 huisdieren toegestaan per staanplaats. Er zijn (elektrische) fietsen en skelters te huur.

RCN Camping De Jagerstee ligt in de provincie Gelderland, in Epe. Hier kampeer je in het noordoostelijke deel van de Veluwe. Het gebied van herten, reeën, vossen en wilde zwijnen en vogeltjes die je ’s morgens wekken. Ideaal voor gezinnen met kinderen tot ongeveer twaalf jaar.

De camping grenst aan het bos- en heideterrein De Renderklippen. De staanplaatsen liggen op autovrije velden van verschillende grootten. Ze zijn omzoomd door loof- en naaldbomen. Op één veld is op een speelse manier ruim plaats gemaakt voor tien campers die op met kiezels verharde ondergrond staan. Ernaast een groenstrook voor stoelen en een tafel. Ook handig: een Thetford-machine om de cassettetoilet schoon te maken. Alle chalets en mobilhomes voor de verhuur zijn vrijstaand en hebben veel eigen ruimte. Glamping kan ook, in één van de roze-rood gekleurde, volledig ingerichte ronde oppomptenten.

Spelen in je eigen boomhut, alleen voor kinderen!

Op enkele staanplaatsen staan speelhuisjes op palen. Alleen voor kinderen, maar handig is dat je daaronder je fiets kunt stallen of je handdoeken te drogen kunt hangen. De elke-dag-verswinkel levert alle nodige ingrediënten voor een campingmaaltijd. Heb je eens geen zin om zelf te koken? Kies dan voor een maaltijd in het campingrestaurant of smul met de kinderen van een patatje-mét op het terras. Maximaal twee huisdieren toegestaan per staanplaats. Speeltoestellen zijn allemaal gemaakt van houten boomstammen. Er zijn (elektrische) fietsen en skelters te huur.

Actief animatieteam

Tijdens alle schoolvakanties en in de weekenden staat het recreatieteam klaar om iedereen leuke dingen te laten doen. Er is een skelterbaan, sportveld, voetbalkooi, tafeltennis, midgetgolfbaan en een indoor speelbos. Het openluchtzwembad is verwarmd en heeft een apart kinderbad.

Uit in de buurt van RCN Camping De Jagerstee

Richting Vaassen leer je in het Burnside Cablepark waterskiën of wakeboarden. Spannend zijn de doolhoven van de Kijktuinen Nunspeet.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

RCN Vakantiepark De Jagerstee heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa