4.5 sterren

Vakantiepark Het Lierderholt

NederlandGelderlandBeekbergen  (sitecode 78203)

Vakantiepark Het Lierderholt

NederlandGelderlandBeekbergen
4.5 sterren
ErkendCKE

Glooiend, bosachtig en open terrein met veel voorzieningen. Op slechts enkele staanplaatsen is een auto toegestaan. Een deel van de staanplaatsen grenst direct aan de wildroute. Op een aantal velden hebben ouders zicht op de spelende kinderen. Een bus haalt elke avond de kinderen op voor het theater. Wekelijks zijn er begeleide natuurtochten. Ook is er regelmatig livemuziek. In 2020 winnaar in de categorie 'de beste huuraccommodatie'.

Voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg ben je helemaal op je plek op Vakantiepark Het Lierderholt. Vanuit de kindvriendelijke camping sta je zo in het bos. Je kunt er zelfs wild spotten vanuit je voortent.

De camping bestaat uit een glooiend, bosachtig en open terrein met veel voorzieningen. Op slechts enkele staanplaatsen is een auto toegestaan. Je kunt kiezen voor een plek aan een rustig laantje, of juist op één van de ruim opgezette velden. Sommige plaatsen liggen direct aan de wildroute. Deze zijn zo aangelegd dat het wild niet de camping op kan komen. Als je iets wilt huren kun je terecht in een van de luxe chalets, cottages of in de boslodge. Ook is er een wellnesschalet beschikbaar met privésauna en massagedouche.

Naar hartenlust spelen

Zwemmen doe je in het verwarmde buitenzwembad met stroomversnelling en een stortdouche. Er is een apart verwarmd kinderbad met leuke kinderglijbaan, fonteintjes en waterspuiten. Uitgezwommen? Ga dan naar een van de vijftien speeltuinen op het park. De meest populaire speeltuin is die bij de hoofdingang. Daar kun je naar hartenlust springen op de grote airtrampoline. Sportievelingen kunnen terecht op het voetbalveld of in de pannakooi, op de tennisbaan of op de jeu-de-boules-baan. Ook een potje tafeltennis of beachvolleybal is mogelijk. En wat dacht je van een potje midgetgolf met het hele gezin?

Dineren bij haardvuur

In de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma. In het hoogseizoen is er een speciaal programma voor oudere kinderen (12 tot 16 jaar) en worden er ook voor volwassenen activiteiten geboden. ’s Avonds kun je in ongedwongen sfeer dineren bij de sfeervolle haard van restaurant De Lierderhoeve of van een eenvoudige maaltijd in het eetcafé. In het café of grandcafé kun je gezellig met elkaar een drankje doen en een potje biljart spelen.

Omgeving

De ligging van Vakantiepark Het Lierderholt nodigt je uit om vele wandelingen en fietstochten te maken. Als je je tent uitloopt sta je immers al bijna in het bos. Maar wandelen en fietsen zijn niet de enige mogelijkheden: de omgeving heeft nog veel meer te bieden.

Vakantiepark Het Lierderholt ligt vlak bij het dorp Beekbergen. Je kunt dit Veluwse dorp verkennen met een wandeling die bij de receptie verkrijgbaar is. Elke donderdagavond is er in het dorpscentrum in juli en augustus de Veluwse Avondmarkt: een braderie waar verschillende oude ambachten worden gedemonstreerd, streekgerechten worden geproefd en er zijn optredens van diverse gezelschappen. Een leuk uitje is een ritje met de stoomtrein van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij.

Dagje naar Hoenderloo

Slechts drie kilometer verderop ligt het dorp Hoenderloo. Begin de dag met een heerlijk ijsje van het wereldberoemde IJs van Co. Er wordt hier al ijs gemaakt vanaf 1936 en die jarenlange ervaring proef je direct. Je vindt in Hoenderloo een ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Cultuurliefhebbers maken een stop bij het Kröller-Müllermuseum, waar je diverse moderne kunst kunt bezichtigen. Het museum heeft de op één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld. Wil je wat meer over de omgeving weten? Ga dan naar Museonder: het eerste ondergrondse museum ter wereld.

Genoeg winkelplezier

Heb je zin om een stad te bezoeken of om een dagje te winkelen? Er liggen vier steden op minder dan dertig minuten afstand van het vakantiepark: Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer. Het centrum van Apeldoorn heeft het meest gevarieerde winkelaanbod van Gelderland en ook Arnhem heeft een breed aanbod aan winkels. Deventer is één van de oudste steden van Nederland en dat zie je terug in de binnenstad. De stad Zutphen wordt de Torenstad genoemd en straalt overal de sfeer van de middeleeuwen uit.

Lees meer over Gelderland

Naar accommodaties