Vakantiehuizen in Winterswijk

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Winterswijk

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Ontdek de Achterhoek vanuit een vakantiehuis in Winterswijk

Een vakantiehuis in Winterswijk is de perfecte uitvalsbasis om de rijke streekcultuur en geschiedenis van de Achterhoek te leren kennen. Van rustige dorpjes tot eeuwenoude kastelen, en van uitgestrekte natuur tot de mooiste attracties. Deze veelzijdige regio biedt voor jong en oud wat wils.

Wandelen en fietsen langs de kastelen

Geniet van prachtige wandel- en fietstochten in de natuur vanuit een vakantiehuis in Winterswijk. De uitgestrekte bossen, slingerende wegen en oude boerderijen helpen je om helemaal tot rust te komen. Onderweg kom je langs historische kastelen, buitenverblijven en verdedigingswerken. Vaak beschikken de kastelen over een schitterende kasteeltuin om te ontspannen. Daarnaast kun je een wandeling in de natuur met een bezoek aan de oudste grafheuvels van Nederland combineren. Deze grafheuvels stammen zelfs uit de ijzer- en bronstijd.

Activiteiten met de kinderen

Gezinnen met kinderen beleven een geweldige tijd in het Achterhoeks Klimbos. Daarnaast is het heerlijk om te verdwalen in het Doolhof Ruurlo, het grootste labyrint van Europa. Verder zijn er talrijke speelparadijzen, partyboerderijen en een kartbaan in de buurt.

Sfeervolle steden om te bezoeken

In de omgeving van Winterswijk bezoek je verschillende interessante plaatsen. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland, boordevol geschiedenis. Bewonder bijvoorbeeld de middeleeuwse stadsmuren en de 14e-eeuwse Berkelpoort. In Doesburg zijn maar liefst 150 verschillende musea te bezoeken. Doetinchem biedt naast historische bezienswaardigheden ook gezellige markten, winkels en historische pleinen met terrasjes.