Kleine campings in Winterswijk

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Winterswijk

2 personen
30 campings gevonden

Beleef een afwisselende vakantie op een kleine camping in Winterswijk

Voor een heerlijke vakantie hoef je helemaal niet ver te rijden. Op een kleine camping in Winterswijk kom je helemaal tot rust in de prachtige natuur. Hier bezoek je natuurgebieden, tuinen, wijngaarden en molens.

De voordelen van een kleinschalige camping

Ervaar de gezelligheid van een gemoedelijke kleine camping en laat de kinderen zelf het terrein verkennen. Hier raak je nooit de weg naar je tent kwijt en ben je al snel vertrouwd met de buren. Vaak heb je des te meer plek op een ruime kampeerplaats en doen de eigenaars er alles aan om je er thuis te laten voelen. Hier vind je geen druk animatieteam, dansavonden of waterparadijs, maar wél de weldadige rust van de natuur.

Wat is er te doen in de omgeving?

De kleine campings in Winterswijk liggen in de prachtige omgeving rond dit dorp, die dan ook het predicaat nationaal landschap mag dragen. Je maakt er de mooiste fiets- en wandeltochten langs wijngaarden en bezoekt er de steengroeve van Winterswijk. Daarnaast bezoek je pluktuinen, theetuinen en kijktuinen waar je in alle rust geniet van de omgeving. Er staan zes molens in het dorp, waaronder de Venemansmolen, die is aangewezen als rijksmonument.

Naar een mini camping in Winterswijk met de kinderen

Bezoek met het hele gezin museum Villa Mondriaan: voor kinderen is er een speurtocht door het museum. In Sevink Avonturenpark leven de kinderen zich uit op skelters, in de draaimolen, op de immense glijbaan en op trampolines. Ook een bezoek aan Belevingspark Cactusoase, met maar liefst 2.500 cactussoorten en een vogeltuin van 6.000 m2, is de moeite van een bezoek meer dan waard.