4 sterren

Camping 't Strandheem

NederlandGroningenOpende  (sitecode 38796)

Camping 't Strandheem

NederlandGroningenOpende
4 sterren
ErkendCKE

De door (middel)hoge begroeiing afgebakende standplaatsen op deze compacte familiecamping bevinden zich op verschillende grasvelden. De vaste plaatsen liggen apart. De nabijgelegen recreatieplas bestaat uit 30 ha water en 30 ha ligweide met veel speelmogelijkheden. Kampeerders hebben gratis toegang tot de aangrenzende recreatieplas. Wifi is gratis. De camping heeft vooral voorzieningen voor de oudere jeugd, zoals een jeugdhonk. De visvijver is 750 m².

Gezellige familievakantie in Groningen op Camping 't Strandheem

Met uitgebreide zwemfaciliteiten, veel vermaak en prima voorzieningen is Camping 't Strandheem bij uitstek geschikt voor een familievakantie op de grens tussen Groningen en Friesland.

Luxe kamperen met privé sanitair

Op deze grote camping geniet je van een ruime keus aan staanplaatsen voor de caravan, tent of vouwwagen. Naast ruime basisplaatsen zijn er comfortplaatsen met een kabeltelevisie- en wateraansluiting plus vuilwaterafvoer. Nog luxer zijn de kampeerplaatsen met privé sanitair. Verder heeft deze camping een groepskampeerterrein en aparte staanplaatsen voor de camper. Ook wanneer je geen eigen kampeermiddel hebt zijn er mogelijkheden genoeg. De camping verhuurt comfortabele lodge- en safaritenten, sfeervolle stacaravans en luxe chalets.

Uitstekende voorzieningen

Op Camping 't Strandheem zorgen de uitgebreide voorzieningen voor een aangename vakantie. Er zijn ruim opgezette sanitaire faciliteiten en met de camping-app bestel je moeiteloos vers brood voor het ontbijt. In de campingwinkel doe je de dagelijkse boodschappen en rond het hoofdgebouw heb je gratis toegang tot wifi. Voor internet bij je kampeerplek betaal je een kleine vergoeding, net als voor de wasserette. In het eetcafé smul je van eenvoudige gerechten terwijl je op het terras uitblaast met een drankje of ijsje. Afhaalmaaltijden zijn in de snackbar verkrijgbaar.

Zwemmen en animatie

Baantjes trekken of achter elkaar van de glijbaan in het overdekte zwembad of pootje baden en rondspetteren in de recreatieplas: op Camping 't Strandheem hebben waterratten de keus. De recreatieplas heeft een groot strand met speeltoestellen, dus de kinderen vermaken zich ook buiten het water. Hobbyvissers zoeken een stekje aan de visvijver om in alle rust op een mooie vangst te wachten. Het animatieteam organiseert activiteiten voor alle leeftijden: van knutselen en sportwedstrijden tot spooktochten, schuimparty's, een bioscoopavond of braderie. Voor tieners is er een leuk jeugdhonk. Verder speel je samen een potje minigolf of huur je fietsen voor een ontdekkingstocht buiten de camping.

Omgeving

Uitstapjes vlak bij Camping 't Strandheem

Door zijn gunstige ligging is Camping 't Strandheem niet alleen een mooi startpunt om de provincie Groningen te ontdekken, maar ligt ook Friesland op steenworp afstand. Je bent bijvoorbeeld zo in nationaal park de Alde Feanen en ook het Friese merengebied is goed bereikbaar.

Voor de nodige cultuur is de stad Groningen een aanrader. Binnen een half uur sta je bij de indrukwekkende gotische Martinitoren met de naastgelegen Martinikerk en bewonder je de monumentale panden aan de Grote Markt. Kunstliefhebbers halen hun hart op in het Groninger Museum en natuurliefhebbers bezoeken de hortus botanicus in het nabijgelegen Haren.

Lees meer over Groningen

Naar accommodaties