4.1 sterren

Ardoer Camping De Heldense Bossen

NederlandLimburgHelden  (sitecode 39800)

Ardoer Camping De Heldense Bossen

NederlandLimburgHelden
5 sterren
BestCKE

De ruim opgezette, voor het merendeel in een bos gelegen gezinscamping en speelpark zijn kindvriendelijk. De grote staanplaatsen liggen deels in het bos. Ook zijn er plaatsen op meer open velden. Er is een grote variatie aan speeltuinen, sport en spel biedt voor elk wat wils. Bij het dierenparkje en de door groen omzoomde roeivijver met vlot vermaken de kinderen zich prima. Het meeste sanitair kenmerkt zich door Efteling-achtige figuren.

Omgeving

Gezinsvakantie in het Land van Peel en Maas

Ardoer Camping De Heldense Bossen ligt in een schitterende omgeving, tussen het Maasdal en nationaal park De Groote Peel. Een fraai decor om te wandelen of fietsen! Verder zijn er in de regio gezellige steden waar je de Limburgse gastvrijheid kunt ervaren.

Magisch dagje uit

Spectaculaire achtbanen, stoere wildwaterattracties en vermakelijke familieshows: in Toverland, slechts 20 minuten van Ardoer Camping De Heldense Bossen, beleef je een magische dag. Het pretpark is opgedeeld in verschillende thema's, van Oostenrijkse gemoedelijkheid in Wunderwald tot tropische sferen in Port Laguna!

Lees meer over Limburg

Naar accommodaties