2.5 sterren

Minicamping Hovershof

NederlandLimburgVelden  (sitecode 77051)

Minicamping Hovershof

NederlandLimburgVelden
2.5 sterren
Klein

De camping ligt op een terrein achter historische gebouwen die in restauratie zijn. Het langgerekte veld heeft ruime staanplaatsen. Langs de rand groeien beukenhagen en bomen. De grote speeltuin heeft speeltoestellen in retrostijl en ook het verwarmde sanitair is nostalgisch uitgevoerd. De eigenares bakt ‘s brood op bestelling. In de ruime kantine is onder andere een koffiebar en televisie. Tegenover de camping ligt een boerderijwinkel met diverse artikelen. De camping ligt aan het Pieterpad.

Gezinsvakantie in Limburg op Camping Hovershof

In het Limburgse Velden vind je de idyllische Camping Hovershof. Het langgerekte kampeerterrein met ruime staanplaatsen is een oase van rust en ruimte. Ontdek het prachtige Limburgse landschap rondom de camping en kom op deze gezellige kampeerplaats helemaal tot rust met een goed boek en een glas wijn.

Perfect voor het hele gezin

Camping Hovershof is een gezellige camping met simpele voorzieningen. De camping heeft ruime staanplaatsen met watertappunten en elektriciteit. Beukenhagen en bomen zorgen voor de nodige schaduw en privacy. ’s Ochtends wandel je naar de campingwinkel voor versgebakken broodjes en verwen je jezelf met een kop koffie en een uitgebreid ontbijt in het ochtendzonnetje. Na het ontbijt zijn de mogelijkheden eindeloos: je leest een boek en neemt de tijd voor een middagdutje, of je daagt iemand uit voor een potje badminton of volleybal op het grasveld. Voor kinderen zijn er verschillende speeltoestellen en aan de rand van de speeltuin staan bankjes voor de volwassenen. Heb je zin in een stuk vlaai of een lekker koud drankje? Wandel dan naar de kantine en bestel bij de koffiebar heerlijke lekkernijen. In de kantine vind je tevens een televisie en tafelvoetbaltafel. Hier is genoeg ruimte om op regenachtige dagen gezellig binnen te zitten.

Luxe accommodaties

Slaap je het liefst in een comfortabel bed en begin je elke vakantiedag graag met een volledig verzorgd ontbijt? Kies dan voor de bed and breakfast op Camping Hovershof. De camping biedt verschillende kamers te huur aan, met alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar en de rest van de dag kun je gebruikmaken van de woonkamer en buitenruimte.

Omgeving

Op pad in Limburg vanaf Camping Hovershof

Camping Hovershof ligt direct aan het Pieterpad en wordt dan ook vaak bezocht door wandelaars die deze beroemde route lopen. Daarnaast vind je in de omgeving verschillende fietsroutes door de natuur en idyllische dorpjes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Arcen voor een middag in het Thermaalbad of bezoek hier Hertog Jan Brouwerij voor een rondleiding en drankje op het terras. Heb je meer zin in een dagje uit in een stad? Fiets dan naar Venlo en ga hier winkelen of bewonder lokale kunst in het Limburgs Museum.

Lees meer over Limburg