4 sterren

ParcCamping de Witte Vennen

NederlandLimburgOostrum  (sitecode 39650)

ParcCamping de Witte Vennen

NederlandLimburgOostrum
4 sterren
ErkendCKE

De staanplaatsen van de gezinscamping liggen op met bomen en struiken begroeide parkachtige velden. De camping biedt huifkartochten en een kinder- en tienerdisco. Het aangrenzende recreatiemeer, met een 30 meter lange waterglijbaan, biedt veel mogelijkheden voor watersport. Rondom het meer is een zandstrand en ruime ligweide met loofbomen en zitbanken. Er zijn douches, een snackbar en enkele speel- en sportvoorzieningen. Waterfietsen zijn gratis beschikbaar. Publiek toegankelijk.

Parccamping de Witte Vennen, de échte Limburgse gastvrijheid

Kleinschalig en toch ruim opgezet, dat is Parccamping de Witte Vennen. In dit vakantiepark kampeer je aan een grote waterplas met apart recreatiemeer. Op de camping vind je alle faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde gezinsvakantie.

Verblijven in het groen

Parccamping de Witte Vennen beschikt over 150 staanplaatsen, die in grootte variëren van 125 tot 150 vierkante meter. Heb je zelf geen caravan, camper of tent? Huur dan een accommodatie van de camping. De bungalows zijn heerlijk in het groen gelegen. Je kiest zelf of je direct aan het water wilt verblijven, of toch de bossen verkiest. Voor wie niet kan kiezen, is er een Scandinavische chalet die tegen de bosrand en dicht bij de grote waterplas gelegen is.

Een breed scala aan openluchtactiviteiten

Het recreatiemeer is een fijne plek om op een zonnige zomerdag te vertoeven. Terwijl je op de ligweide tot rust komt, racen de kinderen van de 30 meter lange waterglijbaan. Het meer heeft een aflopende bodem, waardoor je kleine kinderen hier zonder zorgen in het water kunt laten spetteren. Als de kinderen genoeg in het water gespeeld hebben, kunnen ze verder spelen in de speeltuin die direct aan het recreatiemeer ligt. Met meer dan 20 speeltuigen vermaken ze zich hier prima. Heb je zin in wat actie? Daag dan je vrienden uit voor een spelletje minigolf, tafeltennis of beachvolleybal.

Loungen en eten

Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin of het meer, geniet je van een lekker drankje op het terras van de snackbar, waar je ook een hapje kunt eten. In het loungecafé van de camping daag je elkaar uit voor een spelletje pool.

Omgeving

Ontdek veelzijdig Limburg vanaf Parccamping de Witte Vennen

Dankzij zijn ligging aan de Maas is Parccamping de Witte Vennen een perfect startpunt om het Maasdal te verkennen. Wandel tussen de aardbeien- en aspergevelden, verken de boomkwekerijen en breng een bezoekje aan de Maasdorpjes.

Heb je na de verkenning van de natuur zin in een citytripje? In het gezellige centrum van Venray, dat op slechts zes kilometer van Parccamping de Witte Vennen ligt, ben je van harte welkom. Hier moet je absoluut een stukje echte Limburgse vlaai proeven.

Lees meer over Limburg

Naar accommodaties