4.5 sterren

Terrassencamping Osebos

NederlandLimburgGulpen  (sitecode 40049)

Terrassencamping Osebos

NederlandLimburgGulpen
4.5 sterren
CharmeErkendCKE

Ruim aangelegd rustig, tegen een zuidhelling gelegen camping, geschikt voor gezinnen met jongere kinderen en sportieve senioren. De meeste plaatsen hebben een fraai uitzicht op de Zuid-Limburgse heuvels. De ruime comfortplaatsen liggen op terrassen aan straatjes. De andere plaatsen liggen op, door hagen omzoomde, deels autovrije velden. Verspreid over de camping staan bomen. Vanaf de camping starten wandel-, mountainbike- en fietsroutes.

Wie helemaal tot rust wil komen zonder dagen te rijden, kiest voor camping Osebos. Het schilderachtige decor van het Limburgse heuvelland, talloze voorzieningen voor het hele gezin en genoeg vermaak in de buurt zorgen maken van deze terrassencamping een prima plek is om vakantie te vieren in de maanden april tot en met oktober.

Kamperen bij Osebos

Camping Osebos biedt een ruime variëteit aan sta- en kampeerplaatsen, waarvan een groot deel uitkijkt over het Limburgse heuvellandschap. De camping heeft 180 toeristische plaatsen en 125 zogenoemde comfort plaatsen voor kampeerders die gegarandeerd een mooi uitzicht willen. Daarnaast heeft de camping 99 jaar- en seizoensaccommodaties voor vakantiegangers die op zoek zijn naar vastigheid.

Verfrissende duik

Echte waterratten zitten goed bij kampeerplaats Osebos, want er is een royaal zwembad om in te spelen of te ontspannen. Voor de allerkleinsten is er bovendien een kleuterbad waarin zij zich kunnen uitleven. Zonaanbidders kunnen terecht op de naastgelegen zonneweide om vervolgens een verfrissende duik te nemen in het zwembad.

Sport en spel voor kinderen

Camping Osebos is een fijne vakantieplek voor gezinnen met kinderen. Naast een grote speeltuin is er ook een recreatieteam dat originele doe-activiteiten organiseert voor kinderen tot 14 jaar. Denk aan themadagen, bosspelen en spannende speurtochten. Op de camping staan verder twee tafeltennistafels en een tafelvoetbalspel waarmee de jeugd zich vermaakt.

Voorzieningen binnen handbereik

Niet alleen ligt Osebos in een prachtige omgeving: er zijn ook veel voorzieningen en attracties op de camping zelf of in de buurt. Op het terrein zelf is een campingwinkel met een ruime voorraad levensmiddelen, kampeerspullen en alle soorten gas. Hier kun je ook elke ochtend vers brood halen. Dichtbij de ingang en receptie ligt een restaurant met uitgebreide menukaart en afhaalservice waar je geniet van een vers bereide maaltijd, een goed glas wijn of een heerlijk kopje koffie. Toeristische trekpleisters als Maastricht, Heerlen en het Drielandenpunt bij Vaals liggen op slechts 20 minuten rijden.

Omgeving

Attracties en interessante steden rond terrassencamping Osebos

Het schilderachtige Zuid-Limburg in de omgeving van terrassencamping Osebos leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Interessante bestemmingen voor een dagtocht zijn het Drielandenpunt bij Vaals, het Sprookjesbos bij Valkenburg of het subtropisch zwembad Mosaqua in Gulpen. Daarnaast liggen steden als Heerlen, Aken en Maastricht in de buurt.

Maastricht: van eeuwenoude kerken tot hippe design winkels

Vlak bij terrassencamping Osebos ligt de levendige stad Maastricht. Deze stad biedt een unieke combinatie van enerzijds statige, eeuwenoude kerken en anderzijds trendy designwinkels. Bezoek het Bonnefantenmuseum of geniet op een terrasje van de gezelligheid rond het Vrijthof.

Lees meer over Limburg