9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
't Haasje recreatiepark
bekijk 15 foto 's
Erkend CKE

't Haasje recreatiepark

Het recreatiepark bevindt zich in een bosrijke omgeving. De kampeervelden zijn gedeeltelijk omringd met lage beplanting. Iedere kampeerplek is ca. 100 m2. Er zijn verharde camperplaatsen. Er is een binnenspeeltuin met thema boerderij. In de bar/kantine worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals dans- en amusementsavonden en kaart-, biljart- en bingoavonden.

Overnachten in groen Brabant, ’t Haasje Recreatiepark is een mooie uitvalsbasis voor een actief weekendje weg of een welverdiende rustvakantie Dat kan allemaal in een bosrijke omgeving tussen Breda en tilburg. Een heerlijke wandeling of een fietstocht in de vrij toegankelijke staatsbossen of langs vennen en natuurreservaten is een waar genoegen.

Het park

’t Haasje heeft keus uit verschillende accommodaties, door groen gescheiden kampeerplekken, luxe kampeerplekken en stacaravans

Op deze familiecamping is niet alleen rust te vinden, ook volop activiteiten, sport en amusement zijn op ’t Haasje Recreatiepark aanwezig. Dankzij de vele faciliteiten is het park uitermate geschikt voor kinderen. In de meivakantie en zomermaanden worden er voor jong en oud elke dag diverse activiteiten georganiseerd door een animatieteam..

Spelen, zwemmen en sporten

Er is zijn 2 buitenbaden en een afgeschermd peuterbad. Voor de kleintjes zijn er diverse speeltuintjes waar zij kunnen schommelen, glijden en klimmen. Ook is er een professioneel voetbalveld voor jong en oud, waar regelmatig toernooitjes, clinics en trainingen worden gegeven. De all-weather tennisbaan is dagelijks geopend voor een heerlijk potje tennis. Voor de visliefhebber zijn er twee visvijvers. ‘t Haasje beschikt over een schoonheidssalon, sauna, solarium en whirlpool voor die momenten om eens totaal tot rust te komen en voor een work-out is er een fitnesszaal.

Eten en drinken

‘s-Avonds een hapje eten? Op ’t Haasje is een snackbar met wisselende week- en maandmenu’s en voor een drankje is er een gezellig terras en bar/kantine. Regelmatig is er live entertainment


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

't Haasje recreatiepark heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa