4.5 sterren

't Haasje recreatiepark

NederlandNoord-BrabantDorst  (sitecode 201160)

't Haasje recreatiepark

NederlandNoord-BrabantDorst
4.5 sterren
ErkendCKE

Het recreatiepark bevindt zich in een bosrijke omgeving. De kampeervelden zijn gedeeltelijk omringd met lage beplanting. Iedere kampeerplek is ca. 100 m². Er zijn verharde camperplaatsen. Er is een binnenspeeltuin met thema boerderij. In de bar/kantine worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals dans- en amusementsavonden en kaart-, biljart- en bingoavonden.

Recreatiepark 't Haasje recreatiepark ligt in een bosrijke omgeving waar het prachtig wandelen en fietsen is. De kampeervelden zijn gedeeltelijk omringd met lage beplanting. Iedere kampeerplek is ca. 100 m2 groot en er zijn verharde camperplaatsen. Dankzij de vele faciliteiten is deze camping ook zeer geschikt voor kinderen. Zo heeft de camping heeft een buitenzwembad met apart peuterbad, meerdere speeltuinen en een indoorspeeltuin en worden er in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Spelen, zwemmen, sporten en wellness

Er is zijn twee buitenbaden en een afgeschermd kinderbad. Voor de kleintjes zijn er diverse speeltuintjes waar zij kunnen schommelen, glijden en klimmen. Ook is er een voetbalveld voor jong en oud, waar regelmatig toernooitjes, clinics en trainingen worden gegeven. De all-weather tennisbaan is dagelijks geopend en voor de visliefhebber zijn er twee visvijvers. ‘t Haasje beschikt over een schoonheidssalon, sauna, solarium en whirlpool dus even helemaal relaxen kan ook. Misschien om even helemaal tot rust te komen na een actief bezoekje aan de fitnesszaal?

Animatie en horeca

Geen zin om zelf te koken? Op ’t Haasje is een restaurant met wisselende week- en maandmenu’s en voor een drankje is er een gezellig terras. Het is hier echt Bourgondisch Brabant. Regelmatig met live entertainment. Ook is er een snackbar waar je maaltijden kan afhalen. Op de camping worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals dans- en amusementsavonden en kaart-, biljart- en bingoavonden. Voor de kinderen staat er in de schoolvakanties een enthousiast animatieteam klaar. Niemand hoeft zich hier te vervelen.

Verhuur en faciliteiten

Er zijn bungalows, chalets en stacaravans te huur op ‘t Haasje. Er is een fietsverhuur waar je ook mountainbikes kunt huren. De campingwinkel kent ruime openingstijden en er is een wasserette met wasmachines en drogers zodat je de volgende dag weer schoon op pad kan.

Omgeving

’t Haasje is een recreatiepark bij Dorst in Noord-Brabant. De bestemming is ideaal voor een gevarieerde vakantie in eigen land. In een straal van 25 kilometer rond het recreatiepark vind je meerdere natuurgebieden, schilderachtige dorpjes, grotere steden én attractiepark De Efteling. Daarmee is een vakantie hier geschikt voor natuurliefhebbers, cultuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen.

Van Boswachterij Dorst tot Biesbosch

Wandelaars komen optimaal aan hun trekken met een verblijf op ‘t Haasje Recreatiepark. Op korte afstand van het kampeerterrein ligt namelijk Boswachterij Dorst. Dit 1100 hectare grote bos- en heidegebied biedt uitstekende mogelijkheden voor wandeltochten, zoals de 25 kilometer lange Seterse Heideroute. Twintig kilometer naar het noorden vind je de 90 vierkante kilometer grote Biesbosch, waar je kunt wandelen, fietsen, varen en kanoën. In De Biesbosch leven tientallen vogelsoorten, waaronder zee- en visarenden.

Unieke uitvalsbasis voor fietsliefhebbers

Naast wandelroutes vind je in de bosrijke omgeving rond het recreatiepark ook diverse fietstrajecten. In de buurt liggen voor mountainbikers de tien kilometer lange route Dorst en de acht kilometer lange Cadettenkamproute. Uitstapjes maken per e-bike of reguliere fiets is natuurlijk ook mogelijk. Volg bijvoorbeeld de fietspaden door Boswachterij Dorst of ga naar het 25 kilometer oostelijk gelegen pretpark De Efteling bij Kaatsheuvel.

Rustige dorpen en levendige steden

Het dorp Dorst maakt deel uit van de gemeente Oosterhout. Hier kan je onder meer de Slotjes van Oosterhout bekijken. Dit zijn eeuwenoude buitenverblijven en landhuizen, destijds gebouwd in opdracht van de lokale adel. Historische kerken, kloosters, boerderijen en woonhuizen ontbreken evenmin. De grootste regiostad is het gezellige Breda. Je vindt hier de markante Onze-Lieve-Vrouwekerk, monumentale panden aan de Prinsenkade en horecaplein de Grote Markt. Tilburg is minder historisch, maar heeft middels het Heuvelplein een omvangrijk winkel- en uitgaansgebied. Tijdens een vakantie op ‘t Haasje Recreatiepark valt er dus genoeg te beleven.

Lees meer over Noord-Brabant