8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping De Ganzenhof
bekijk 30 foto 's
Klein Erkend CKE

Camping De Ganzenhof

De staanplaatsen op deze boerderij-minicamping hebben grotendeels weids uitzicht op de omgeving. In het midden van het terrein is een weide met dieren. Er zijn drie, van de camping gescheiden, groepsaccommodaties. Wekelijks zijn er creatieve workshops en een bierproeverij. Twee keer per maand is er een aanschuifmaaltijd voor de campinggasten. Er is brood- en krantservice. Voor kinderen zijn er skelters en kinderfietsjes. Fiets- en wandelroutes zijn beschikbaar.

Minicamping de Ganzenhof is een rustige boerderijcamping in het hart van de gemoedelijke Brabantse Kempen. Vooral sportieve 50-plussers en jonge gezinnen komen graag naar dit groene kampeerterrein in het buitengebied van Bladel.

Op de Ganzenhof word je door de campingeigenaren gastvrij ontvangen met een Brabants ‘bakse koffie’ en gezellig praatje. Met een informatiemap vol toeristische tips mag je vervolgens gezamenlijk een staanplaats uitzoeken op de camping. De 30 kampeerplekken – inclusief elektriciteit (10 ampère) en wifi - liggen verspreid over de speels opgezette camping en bieden weidse uitzichten over de omliggende weilanden en bossen. De plaatsen worden gescheiden door frambozenhaagjes en er staan verschillende fruit- en notenbomen op het veld. In het midden van het terrein is een weide met koeien en ezels.

Blokhut en groepsaccommodaties
Geschikt voor 2 à 4 personen is de blokhut met comfortabele bedden en eigen sanitair. Ook is er een keukentje, zithoek met tv en radio en een ruim terras. Daarnaast telt de Ganzenhof drie groepsaccommodaties, waarvan de grootste liefst 52 personen kan herbergen.

Diensten
De enthousiaste campingeigenaren proberen het elke gast zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daarom hebben ze het sanitair eind 2017 vernieuwd, waardoor het aan alle eisen en behoeften van de kampeerder voldoet. Ook organiseren ze twee keer per maand een ‘aanschuifmaaltijd’. De kok bereidt dan een driegangendiner met verse seizoensproducten. Daarnaast bieden ze een brood- en krantservice en stellen ze originele spellen beschikbaar, zoals de Scandinavische buitenspellen Kubb en Mölkky.

Creatieve mogelijkheden
Op de camping kun je ook meedoen met een creatieve workshop in het atelier. Onder leiding van de gastvrouw ontwerp en beschilder je bijvoorbeeld een serviesstuk, of maak je een eigen kunstwerk. De gastheer op zijn beurt verzorgt proeverijen in zijn eigen bierbrouwerij met aansluitend een bierquiz.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping De Ganzenhof heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Ganzenhof is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa