8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping De Kluis
bekijk 7 foto 's en 1 video
Klein

Camping De Kluis

De camping is parkachtig aangelegd en begroeid met bomen, struiken en planten. De plaatsen zijn door heggetjes of struiken van elkaar gescheiden. Op het achterste deel van het terrein is een voor kinderen afgeschermde vijver. In de slechtweervoorziening is een informatie- en leeshoek. Campinggasten kunnen gebruikmaken van een koelkast. Voor tentkampeerders is er ook een magnetron. Er is een fietsenstalling met oplaadpunten.

Op de grens van natuurgebieden De Kempen en De Peel is Camping De Kluis een ideale uitvalsbasis voor lange fiets- en wandeltochten. De kleine camping aan de rand van Heeze is vooral geschikt voor kampeerders die op zoek zijn naar rust.

De met zorg aangelegde camping is begroeid met meer dan 40 verschillende bomen en struiken en voelt als een groene oase. Vooral senioren, maar ook jonge gezinnen komen graag met hun caravan, kleine campers of tent naar De Kluis. De 17 staanplaatsen, rond de 100 m2 groot, zijn zowel zonnig als schaduwrijk en hebben door de omliggende heggen en struiken veel privacy. Elektriciteit (10 ampère) op je kampeerplek is voorzien. Er zijn geen huuraccommodaties.

Ruim en schoon sanitaire
Het in 2015 vernieuwde sanitair is netjes, schoon en ook toegankelijk voor mindervaliden. Met 5 toiletten, 3 douches, 3 wastafels en 2 afwasplaatsen voldoet de ruimte ruimschoots aan de vraag van de kampeerder. Ook beschikt de camping over een wasmachine.

Wifi, leeshoek en jeu de boules
Sta je met een tent op deze autovrije camping? Dan kun je gebruikmaken van een magnetron en koelkast. De gratis wifi is voor elke gast beschikbaar. Slecht weer? In de binnenruimte is een leeshoek waar je je lekker kunt nestelen met een goed boek. Als de zon weer schijnt is het aantrekkelijk om een wedstrijdje jeu de boules te spelen met na afloop een gezellige barbecue.

Fietsvoorzieningen
Dankzij de fraaie ligging midden in de natuur trekt De Kluis veel fietstoeristen. Zij kunnen hun fiets veilig kwijt in de overdekte fietsenstalling. Heb je een elektrische fiets? Maak dan gebruik van het oplaadpunt en vertrek de volgende dag weer met een volle accu.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping De Kluis heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Kluis is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa