9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Klein

Camping Weideblik

De ruime staanplaatsen met vlonders voor de voortent bevinden zich tussen fruitbomen op een groot veld met een houtwal rondom. Er zijn een sportveldje, een dierenweide, een zandbak, een volleybalveld, een trampoline, een tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan. Het sanitair is verwarmd. Vanaf de camping starten fiets- en wandelroutes door de Loonse en Drunense Duinen. Er zijn kinderfietsjes, skelters en een acculaadpunt voor elektrische fietsen. Paardenboxen zijn eveneens te huur.

In het schitterende natuur- en stiltegebied van het Nationaal park de Loonse en Drunense duinen, op de grens van Helvoirt-Biezenmortel vind je minicamping Weideblik. Hier kun je nog écht genieten van Rust en Ruimte met twee hoofdletters.

Minicamping Weideblik heeft 25 ruime plaatsen. Elke plaats heeft water en elektriciteit, en draadloos internet tegen een kleine vergoeding. Verder liggen er vlonders die gebruikt kunnen worden onder het gronddoek. De camping heeft prima sanitair dat verwarmd wordt als het koud is. Warm water, voor zowel douche als afwas, is gratis. Er staat een koel/vrieskast die de gasten mogen gebruiken. Wasmachine en droger tegen geringe vergoeding. Het terrein is rechthoekig met in het midden speelmogelijkheden voor kinderen en volwassenen: jeu de boules, tafeltennis, trampoline, volleybalnet, grote zandbak en skelters. Ook is er een kleine dierenweide met kippen, konijnen, cavia’s en een heus hangbuikzwijn. Kinderen mogen deze dieren knuffelen.

Vanaf de camping loop je via een zandpad zo het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen in. Verschillende wandel- en fietsroutes liggen vlak bij de camping. Tijdens je verblijf krijg je een map te leen met informatie over fietsen, wandelen, picknicken, Loonse en Drunense Duinen, leuke uitstapjes, en nog veel meer. Ideeën uit de map zijn uitstapjes naar bijvoorbeeld de Efteling, Beekse Bergen, Drunen, Loon op Zand, Oisterwijk en Den Bosch. Of ga lekker zwemmen en spelen in de IJzeren Man, een ven bij Vught. Op de terugweg kun je boodschappen doen in Vught, Helvoirt of, met een ommetje, in Udenhout.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Weideblik heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Weideblik is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa