8662 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Natuurkampeerterrein De Lier
bekijk 12 foto 's
Klein Charme

Natuurkampeerterrein De Lier

De camping ligt op de grens van de Peel en de Kempen. Verscholen in het bos liggen drie cirkelvormige kampeervelden en een trekkersveld. Het eenvoudige sanitair is schoon. Babybadje en bolderkar zijn aanwezig. Er zijn een zandbak, klimboom en kampvuurplaats. Twee keer per week gaat de pizzaoven aan. De camping is geschikt voor fietsers en wandelaars en ligt tussen fietsknooppunten. De Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is verplicht.

Natuurkampeerterrein De Lier ligt verscholen tussen de bossen van de Lieropse en Strabrechtse Heide, op de grens van de Peel en de Kempen. Om op deze groene en rustige camping te verblijven, is de Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel verplicht.

Verspreid over vier veldjes liggen 27 beschutte en zonnige plaatsen voor tent, caravan, vouwwagen en camper. Door de ruime opzet en het grote aantal nissen heb je veel privacy. Elke plaats heeft elektra (6 ampère). Het eenvoudige, maar schone sanitairgebouw is voorzien van douches, wastafels, wascabines en toiletten. Buiten is een wasgelegenheid met warmwatertappunt.

Gemoedelijk en gastvrij
Op de camping hangt een gemoedelijke sfeer en helpen de gastvrije eigenaren je waar ze maar kunnen. De Lier ontvangt hierdoor veel terugkerende gasten, wat het saamhorigheidsgevoel vergroot. Ook de gezellige avonden rond het kampvuur werken verbindend.

Brood- en pizzaoven
Mag je na het hout te hebben gehakt en gezaagd zelf een kampvuur aansteken; de brood- en pizzaoven is het domein van de campingbeheerders. Zij stoken in het hoogseizoen twee keer per week de houtgestookte oven aan, waar je dan je zelfgemaakte pizza in kunt schuiven.

Kindvriendelijk
Hoewel de camping geen georganiseerde animatie biedt, is er veel vermaak voor kinderen. De jongsten spelen uren in de zandbak met waterpomp of gaan lekker schommelen. Oudere kinderen duiken graag de bossen in, waar ze allerlei spelletjes spelen en boomhutten bouwen. Ook goed om te weten: De Lier beschikt over een babybadje en bolderkar.

Wifi, slechtweerruimte en diepvries
Voor het comfort van de gasten biedt De Lier verschillende voorzieningen aan. Zo is er op de gehele camping wifi, kun je bij regen schuilen in de slechtweerruimte, mag je gratis koelelementen invriezen en is er handwringer om de was te drogen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Natuurkampeerterrein De Lier heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Natuurkampeerterrein De Lier is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa