3 sterren

Pipowagen Camping Puur Genieten

NederlandNoord-BrabantSamenwerkingsverband Regio EindhovenSomeren-Heide  (sitecode 95267)

Pipowagen Camping Puur Genieten

NederlandNoord-BrabantSamenwerkingsverband Regio EindhovenSomeren-Heide
3 sterren
KleinCharmeErkendCKE

Op de charmante familiecamping bij twee natuurgebieden zijn de speels aangelegde staanplaatsen omringd door een bosrand. Er zijn een barbecueplaats en kampvuurplaatsen. Op een veld zijn diverse spel en speelvoorzieningen met een waterspeelplaats en een kinderboerderij. De kinderen mogen helpen de ezels te borstelen. Door een klein bos loopt een blote voetenpad, een belevingspad met spelen en een avonturenpad. Ontbijtservice is mogelijk op aanvraag.

Verken een uniek kampeerterrein op Pipowagen Camping Puur Genieten

Beleef een actieve en avontuurlijke vakantie met de hele familie op Pipowagen Camping Puur Genieten in Noord-Brabant. Deze camping is dankzij de vele speelfaciliteiten bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het terrein ligt midden in de natuur, dus ook wandelaars en fietsers zijn hier op hun plek. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van voldoende beschutting. Zo verblijf je comfortabel in je tent, caravan of vouwwagen. Er is ook een beperkt aantal plaatsen voor campers aanwezig. Je kunt natuurlijk ook overnachten in de unieke pipowagens op het terrein.

Activiteiten voor de kleintjes

De kinderen spelen urenlang op Pipowagen Camping Puur Genieten, want hier vinden ze een ruim speelbos met meerdere klimtoestellen. Ze vermaken zich met de schommels en graven naar schatten in de zandbak. De waterspeelplaats is de ideale plek om verkoeling te zoeken en er is voldoende plek om hutten te bouwen. De kinderboerderij maakt de pret compleet, waar de kleintjes ezels en konijnen kunnen aaien.

Sport en ontspanning

Sportievelingen vermaken zich op het ruime voetbalveld van de camping. De omgeving is bovendien ideaal voor fietsers, die hun elektrische fiets gemakkelijk opladen dankzij de vele oplaadpunten. Op regenachtige dagen speel je gezelschapsspelletjes in de slechtweervoorziening, waar je ook een kleine bibliotheek vindt. Op de picknickweide ontspan je op comfortabele hangmatten.

Comfortabele voorzieningen

De voorzieningen op Pipowagen Camping Puur Genieten maken je verblijf zo aangenaam mogelijk, zoals een ruim sanitair gebouw dat gemakkelijk toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Als campinggast maak je ook gebruik van een gedeelde koelkast en magnetron. Alle staanplaatsen zijn voorzien van gratis draadloos internet. De gezamenlijke kampvuurplaats is ideaal voor een gezellige avond en je hebt toegang tot een barbecueplaats, waar je een feestmaaltijd bereidt.

Omgeving

Stille natuur en gezellige uitjes bij Pipowagen Camping Puur Genieten

Pipowagen Camping Puur Genieten ligt niet ver van de Strabrechtse Heide, waar je stille vennen en uitgestrekte heides verkent. Ook Nationaal Park De Groote Peel is een mooie bestemming voor wandelaars, net als de Oostappense Heide.

Ga met de kinderen op pad en breng een bezoek aan het speelpaleis Prinsenmeer. Ook Klein Costa Rica is een leuke bestemming voor een dagje uit, waar je talloze vlinders, tropische vogels en reptielen bewondert. Leer meer over de lokale natuur en de geschiedenis van klokken in Museum Klok & Peel.

Lees meer over Noord-Brabant