Vakantiehuizen in Amsterdam

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Amsterdam

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Gevarieerde mogelijkheden in een vakantiehuis in Amsterdam

Bij een verblijf in de stad denk je misschien niet meteen aan bungalowterreinen. Toch kan je wel degelijk een vakantiehuis in Amsterdam huren. Kies voor een vakantie bij het water, aan het strand of op loopafstand van het centrum.

Amsterdam aan het strand

Amsterdam staat bekend om zijn vele grachten. Maar ook een vakantie met strandplezier is in de hoofdstad mogelijk. Daarvoor boek je je bungalow namelijk op een vakantiepark bij het IJmeer. Wil je even lekker afkoelen in het water? Het strand bevindt zich op 50 meter van het terrein. Het IJmeer leent zich ook voor diverse andere wateractiviteiten.

Gestrand op een onbewoond eiland

Van de stad naar een heus onbewoond eiland is maar een kleine stap. In het IJmeer kan je namelijk natuureiland ’t Hooft bezoeken. De groene bossen en woeste zandvlaktes maken dit een aantrekkelijk eiland voor natuurwandelingen. Zangvogels en wilde rozen completeren de omgeving. Verder is er een aanlegsteiger en zijn er zwemstrandjes.

Bijzondere ervaringen

In een vakantiehuis in Amsterdam is ook stadse drukte altijd dichtbij. Prikkel je fantasie bij WONDR Experience of laat je inspireren in het nationale filminstituut EYE Amsterdam. In het NEMO Science Museum leer je hoe moderne technologie werkt. De Nederlandse Gouden Eeuw herleeft in het zeventiende-eeuwse grachtenpand Ons’ Lieve Heer op Solder. De zolder is ingeruimd voor een authentieke schuilkerk.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter