Campings in Noord-Holland met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Noord-Holland met zwembad

2 personen
21 campings gevonden

De hele dag veel vermaak op een camping in Noord-Holland met zwembad

Noord-Holland is een prachtige provincie waar voor jong en oud meer dan genoeg te beleven is. Maak een strandwandeling langs de vele uitgestrekte kustlijnen, waar het strand en de duinen een indrukwekkende barrière vormen tussen de Noordzee en het Noord-Hollandse landschap. Maar je kunt er ook verschillende dagjes uit plannen of heerlijk relaxen op een camping in Noord-Holland in het zwembad.

Huur een bootje en verken de Loosdrechtse Plassen

De Loosdrechtse Plassen worden ook wel de achtertuin van Amsterdam en Utrecht genoemd. Dit mooie stukje natuur is gemakkelijk te bereiken vanuit de camping in Noord-Holland met zwembad. Het gebied telt maar liefst zeven verschillende plassen, waarvan de Loosdrechtse Plassen zelf de bekendste zijn. Huur dichtbij een van de campings in Noord-Holland met zwembad een bootje en spot vanaf het water waterlelies, ganzen, vogels en wuivende rietkragen. Je kunt hier niet alleen een bootje huren, maar het gebied leent zich ook perfect om te kanoën, suppen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën en waterfietsen.

Breng een bezoek aan de hoofdstad

Een dagje Amsterdam is een perfect uitje voor jong en oud. Maak een wandeling langs de grachten, breng een bezoek aan de vele musea, geniet van een drankje in de Jordaan of schommel in het reuzenrad op 100 meter hoogte met een adembenemend uitzicht over de stad. Liever de stad vanaf het water verkennen? Kies dan voor een van de vele rondvaarten. Na een dag vol vermaak geniet je van je rustmoment op een van de campings in Noord-Holland met zwembad, terwijl de kids nog meer leuke herinneringen maken in het water.

Ontdek de rijke historie en prachtige monumenten in Haarlem

Haarlem wordt ook wel Amsterdam in het klein genoemd, en dat is niet zonder reden. Net als in de hoofdstad bekijk je hier de rijke historie en prachtige monumenten. Verken de gezellige straatjes in de Haarlemse binnenstad, relax langs het water of probeer een Haarlems Jopenbiertje op een van de vele terrassen. Daarnaast liggen het strand en de duinen op steenworp afstand. De perfecte dag weg vanaf een camping met zwembad in Noord-Holland.

Probeer lokale specialiteiten op Texel

Een van de parels van Noord-Holland is het Waddeneiland Texel, dat een ware schat aan mooie landschappen en leuke activiteiten te bieden heeft. Probeer lokale schapenkaas uit, maak een wandeling over de prachtige stranden en spot vogels, bijzondere planten en natuurlijk de vele schapen.