Campings in Noord-Holland waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Noord-Holland waar honden zijn toegestaan

2 personen
41 campings gevonden

Maak je vakantie compleet op de camping in Noord-Holland met hond

Je doet je hond geen groter plezier dan een kampeervakantie. En jij hoeft je trouwe viervoeter tijdens je vakantie niet te missen. Op veel campings in Noord-Holland vind je verschillende voorzieningen voor je hond. Laat je hond zijn behoefte doen in het hondentoilet of spoel je hond eenvoudig schoon onder de hondendouche na het spelen in het bos of ravotten in de modder. Noord-Holland is bovendien een provincie voor een gevarieerde vakantie met je gezin of zonder kinderen.

Een gevarieerd aanbod hondvriendelijke campings

Kamperen op een hondvriendelijke camping in Noord-Holland betekent dat je verzekerd bent van een warm welkom voor je viervoeter. Ook zal je er andere hondenliefhebbers vinden. Zo heeft je hond een speelmaatje en maak je makkelijk contact tijdens je dagelijkse wandelingen met je hond. De hondvriendelijke campings variëren van grote campings met uitgebreide animatieprogramma’s, sportvelden en een zwembad tot kleine en charmante campings. Veel campings zijn bij het strand te vinden. Je doet jezelf, je gezin en de hond geen groter plezier dan een eindeloze strandwandeling. En daarna is het heerlijk relaxen op de camping in Noord-Holland, met je hond uitgeput aan je zij.

Ontdek het echte Hollandse landschap

Noord-Holland heeft alles te bieden wat je zoekt in een vakantie, van het typisch vlakke Hollandse landschap met molens waar je op de fiets eindeloos tegen de wind in trapt, tot de geneugten van de grote stad met een museumbezoek in Amsterdam of Haarlem. Strijk daarna lekker neer op een terrasje met een volle winkeltas. Ga uitwaaien in Schoorl of bezoek de echte toeristische trekpleisters zoals de Zaanse Schans en Volendam. Stap op de boot voor een dagje Texel en bezoek de zeehonden in Ecomare.