SVR Campings in Callantsoog

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Callantsoog

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Boerderijvakantie op een SVR camping in Callantsoog

Vier je vakantie aan kust en verblijf op een SVR camping in Callantsoog. De prachtige kustplaats in Noord-Holland heeft alles in zich voor een geslaagde kampeervakantie. Je vertoeft op een boerderijcamping, dus geniet je met volle teugen van een uitje op het platteland. Ontdek het leven op de boerderij en smul iedere vakantiedag van een vers eitje afkomstig van rondscharrelende kippen of een stuk kaas gemaakt van eigen melkkoeien.

Zon, zee en strand

Callantsoog ligt in de kop van Noord-Holland, verborgen achter een schitterende duinenrij. De badplaats heeft een gezellig dorpsplein met winkeltjes, terrasjes en cafés. Fietsen, wandelen, over braderieën struinen; het kan hier allemaal. Vanaf een SVR camping in Callantsoog ben je zo op het strand en neem je een verfrissende duik in zee. Terwijl de zon in zee zakt, geniet jij met je gezin van een overheerlijk diner in een van de strandpaviljoens.

Neem actief deel aan het boerderijleven

Ontdek het leven op de boerderij en help de boer bij zijn werk. Ondersteun hem bij het voeren van de dieren of het verbouwen van zijn gewassen. Zijn de kinderen mee op vakantie? Ze vinden het fantastisch om te knuffelen met geitjes, lammetjes of konijnen. Natuurlijk maken ze ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, want een SVR camping in Callantsoog trekt ieder seizoen veel jonge gezinnen.