9766 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Koggenland
bekijk 5 foto 's
Klein

Camping Koggenland

De camping biedt plaatsen tussen lage heggen, en er is een kleiner deel met zes blokhutten en zeven comfortplaatsen. Het Kinderparadijs is gratis toegankelijk voor de kinderen van de campinggasten en er zijn oplaadplaatsen voor elektrische fietsen aanwezig. De camping heeft een klein buitenzwembad en ligt op ca. 500 m van een recreatieplas. Het sanitair is nieuw en verzorgd.

Camping Koggenland in het Noord-Hollandse Hensbroek is een ideale bestemming voor gezinnen met jonge kinderen. De rustige familiecamping ligt naast Kinderparadijs Koggenland en is geschikt voor een korte tussenstop én lange(re) vakantie.

Gelegen in een landelijke omgeving tussen Alkmaar en Hoorn biedt camping Koggenland een fijne mix van rust en vermaak. Want terwijl de kinderen uitrazen in het naastgelegen speelparadijs, heb jij lekker de tijd om te ontspannen op het groene kampeerterrein.

Van staanplaats tot chalet
Op dat groene kampeerterrein is er ruimte voor 35 staanplaatsen, die zijn voorzien van een elektra- en watertappunt. De meeste plekken zijn gescheiden door lage heggen en bieden veel privacy. Wil je meer comfort? Dan kun je overnachten in een van de (luxe) trekkershutten of comfortabele chalets.

Sanitair, wifi en was
Als gast heb je gratis toegang tot het moderne en verzorgde sanitairgebouw met 5 douches, 6 toiletten en een aparte babyruimte. Ook aan het gebruik van wifi zijn geen kosten verbonden. Verder voorziet de camping in een wasmachine, droger en een oplaadplaats voor elektrische fietsen.

Kinderparadijs
Met Kinderparadijs Koggenland naast de deur zit het met het entertainment voor kinderen wel goed. Zo beschikt het overdekte speelparadijs over zo’n 2000 m2 speelplezier vol springkussens, ballenbakken, klimrekken en speeltoestellen. Ook buiten kunnen de kinderen uit hun dak gaan: stuiteren op de trampoline, een omhaal bij het voetbal of een duik in het zwembad.

Waterpret om de hoek
Op een warme zomerdag kun je ook afkoelen in zwemplas De Leijen. Dit 11 hectare grote recreatiegebied op kruipafstand van de camping is door de beschutte zandstrandjes bovendien een fijne plek om te zonnen. Ook vissers, wandelaars en fietsers komen hier graag naartoe.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Koggenland heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Koggenland is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa