2.5 sterren

Minicamping Het Twiskerveld

NederlandNoord-HollandTwisk  (sitecode 78604)

Minicamping Het Twiskerveld

NederlandNoord-HollandTwisk
2.5 sterren
Klein

De kampeerplaatsen op het langgerekte autovrije terrein zijn verschillend van vorm en grootte. De staanplaatsen op gras zijn afgebakend met ligusterheggen en hebben eigen stroom en water. Er is een speeltuin voor peuters en kleuters. De kinderen mogen elke dag helpen bij het verzorgen van de geiten, kippen en paarden. Bij de receptie heeft men toeristische informatie en kunnen er streekeigen producten en verse eigen eieren gekocht worden. Op het terrein staat een glamping lodge.

Rustig kamperen op een groen terrein bij Camping Het Twiskerveld

Geniet van een weids uitzicht en beleef een actieve vakantie op Camping Het Twiskerveld in Noord-Holland. Deze rustgevende plek is geschikt voor rustzoekers, jonge gezinnen en kampeerders die de lokale natuur willen verkennen. De staanplaatsen zijn allemaal goed beschut en bieden daardoor genoeg privacy. Hier verblijf je comfortabel in je tent, vouwwagen, caravan of camper. Iedere staanplaats is bovendien uitgerust met een eigen waterpunt. Vind je het prettig om in alle comfort van deze camping te genieten? Boek dan een verblijf in de glamping lodge.

Leuke kinderactiviteiten

Op Camping Het Twiskerveld beleven de kinderen bruisende dagen dankzij het animatieteam. Dit team verzorgt regelmatig leuke activiteiten voor alle kleintjes tot en met twaalf jaar oud. Dansmiddagen, knutselprojecten en sportwedstrijden staan op het programma. Er is ook een buitenspeeltuin en een speelhoek met leesboekjes, puzzels en speelgoed. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om de geiten, paarden en kippen op het terrein te verzorgen. De skelters en loopfietsjes maken de pret compleet.

Een actieve vakantie

Je hoeft niet stil te zitten met de grote grasvelden, waar je onder andere een potje jeu-de-boules of badminton kan spelen. Het is bovendien mogelijk om fietsen te huren, zodat je de omgeving op eigen houtje verkent. Op regenachtige dagen vermaak je je met gezelschapsspelletjes in de slechtweervoorziening.

Comfortabele faciliteiten

De voorzieningen op Camping Het Twiskerveld laten niets te wensen over, want hier vind je een ruim sanitairgebouw met een wasmachine en droger. Er is ook een babywasplaats aanwezig. Alle staanplaatsen zijn uitgerust met gratis draadloos internet, zodat je gemakkelijk in contact blijft met het thuisfront. Er is ook een campingwinkeltje, waar je streekproducten koopt en jezelf trakteert op heerlijk vers brood.

Omgeving

Leuke dagjes uit en mooie natuur in de buurt van Camping Het Twiskerveld

Duik in de cultuur van Noord-Holland tijdens een verblijf op Camping Het Twiskerveld en breng een bezoek aan het weelderige Kasteel Medemblik. Ook Museumboerderij West-Frisia is het bezoeken waard, net als het Theo Koomen Museum. Leer over oude uitvindingen bij het Nederlands Stoommachinemuseum.

De natuur in de regio is veelzijdig, wat je ontdekt tijdens een wandel-, fiets- of boottocht bij het meer De Groote Vliet. Struin ook eens over de groene velden van natuurgebied Twisk en Oostermare of beoefen verschillende watersporten op de Vooroever.

Lees meer over Noord-Holland