Campings in Friesland met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Friesland met zwembad

2 personen
21 campings gevonden

Genieten op een camping in Friesland met zwembad

Kom je graag tot rust in een natuurrijke omgeving? Een camping in Friesland met zwembad heeft alles in zich voor een ontspannen kampeervakantie. Je vertoeft in een prachtig landschap midden in de natuur: de perfecte ingrediënten voor een rustige en sfeervolle vakantie in eigen land. Bovendien start je iedere ochtend met een verfrissende duik in het zwembad op de camping.

Het waterlandschap van Friesland

Je verblijf op een van de campings in Friesland met zwembad is een goede manier om te ontspannen. De provincie is bekend vanwege de grote hoeveelheid meren en wateren. Breng met je partner en kinderen tijd door op de Friese meren, een toeristisch gebied dat in trek is bij zwemliefhebbers en watersporters. Verken de Friese wateren per boot of huur een kano. Vooral bij zonnig weer is het heerlijk om op of in het water actief te zijn.

Kampeer dicht bij de Waddeneilanden

Een camping in Friesland met zwembad ligt altijd dicht bij het Waddengebied. Neem deel aan een wadlooptocht onder begeleiding van een gids. Ook een bezoek aan de Friese eilanden Vlieland, Terschelling, Schiermonnikoog of Ameland is beslist de moeite waard. Het hele jaar door kun je er fantastisch wandelen en fietsen. Ieder Waddeneiland is een waar paradijs voor natuur- en waterliefhebbers en daarom is de keuze voor campings in Friesland met zwembad al snel gemaakt.

Sneek: bruisende watersportstad

Sneek is de derde stad in de provincie en heeft ook voor vakantiegangers van alles in petto. De stad bruist voortdurend, vooral op het gebied van watersport. In de zomer worden er allerlei activiteiten georganiseerd waaronder de befaamde Sneekweek. Daarnaast heeft Sneek nog meer te bieden, vooral op het gebied van cultuur. De historische binnenstad met stadsgrachten is indrukwekkend en beslist de moeite waard voor een stadswandeling. Wilhelminapark en het Rasterhoffpark zijn aanraders als je de drukte het liefst uit de weg gaat en graag tot rust komt in een groene omgeving.

Comfortabel verblijf op de camping

Ben je toe aan een avontuurlijke en leuke vakantie? Verblijf op een camping met zwembad in Friesland en geniet van wat de provincie je te bieden heeft. Er is van alles te ondernemen en na een intensieve dag op het water keer je met plezier terug naar de camping. Je bestelt een pizza in het caférestaurant op de camping of je steekt de barbecue aan. Nog even afkoelen voor je je bed instapt? Neem een duik in het campingzwembad en ontspan in het aangename zwembadwater.