3.4 sterren

Camping De Rammelbeek

NederlandOverijsselRegio TwenteLattrop Breklenkamp  (sitecode 79584)

Camping De Rammelbeek

NederlandOverijsselRegio TwenteLattrop Breklenkamp
4 sterren
ErkendCKE

Het langwerpige terrein wordt begrensd door twee riviertjes. Een weg deelt een gedeelte van het terrein in twee helften. Er zijn open velden, maar ook beschutte plaatsen. Op de camping bevindt zich een visvijver en een recreatievijver waarin gezwommen kan worden. Ook is er een binnenzwembad en een trimparcours. Aan de recreatieplas grenst een zand- en grasstrand met daarbij speeltoestellen en sanitair.

Camping De Rammelbeek is een grote familiecamping, gelegen aan een riviertje vlakbij het Twentse Denekamp. Je geniet hier met het hele gezin van de rust en ruimte van het Twentse landschap. Ook voor wandelaars en fietsers is het hier goed toeven: de camping ligt aan diverse knooppuntroutes.

Je kampeert op Camping De Rammelbeek met eigen caravan, tent of camper op grasvelden. Om de velden heen staan bomen, waardoor de camping heel groen is. Er zijn kleinere en grotere open velden, maar ook een aantal beschutte staanplaatsen. Je kunt ook een van de staanplaatsen met privé-sanitair boeken. Als je liever wilt huren, kun je hier kiezen uit twee typen mobilhomes en een bungalow.

Zwemmeertje, overdekt zwembad, sport en spel

Op de camping kun je lekker zwemmen in het zwemmeer of zonnen op het zandstrandje. Bij elk weer is het fijn in het overdekte, verwarmde zwembad. Daar zijn ook waterspeeltoestellen voor kleinere kinderen. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuinen (binnen en buiten), op de springkussens of in de ballenbak. Tieners vinden elkaar bij de tafeltennistafels, het darten, tafelvoetballen en biljarten.

Ook voor actieve vakantiegangers

Voor de actieve vakantieganger is er een trimparcours, een voetbal-, volley- en basketbalveld, een voetbalkooi en een halfpipe. Vissers kunnen een hengeltje uitwerpen in de visvijver. Voor de liefhebbers van de grote sporttoernooien is er een tv-ruimte. Na een actieve of juist heerlijk ontspannen dag kun je een drankje drinken in de bar en uit eten gaan in het restaurant. De cafetaria verzorgt allerlei snacks. In de campingwinkel vind je elke dag je verse broodjes en koop je de dagelijkse boodschappen als je zelf wilt koken.

Omgeving

Ga eropuit in de bosrijke omgeving of ga op een cultureel avontuur met een bezoek aan een van de vele Twentse landgoederen of streekproducenten. Bij Camping De Rammelbeek heb je gegarandeerd een gevarieerde vakantie.

Camping De Rammelbeek is een goede uitvalsbasis voor diverse wandel- en fietstochten. Of heb je zin om Twente eens op een heel andere manier te verkennen? Via Actief Twente, die partner van de camping is, kun je naast fietsen en mountainbikes, ook scooters, solexen en kano’s huren. Je maakt je dag helemaal compleet met een Twentse high tea, die via dezelfde organisatie te regelen is. Nog op zoek naar een leuke bestemming voor je fietstocht? In de omgeving worden wekelijks evenementen georganiseerd, zoals een autorodeo, paardenconcours en muziekfestivals.

Een rondje op een pony of in een kart

Paardenliefhebbers kunnen ponyrijden bij Manege de Meijboom. Maak een rondje op één van de pony’s of als je al wat meer ervaring hebt kun je een spring- en dressuurtraining volgen (voor ieder niveau). Denk jij de snelste te zijn van de familie? Dan is een bezoek aan de outdoor kartbaan in Oldenzaal vast iets voor jou. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Spelen en dieren knuffelen

De kleine kampeerders kunnen hun hart ophalen in het indoorspeelparadijs Crokey in Nordhorn. Net over de grens kunnen de kinderen hier de hele dag spelen op de vele klim- en speeltoestellen, glijbanen, racebanen en trampolines. Ook is in Nordhorn een kleinschalige dierentuin te vinden. Je kunt hier dieren van over de hele wereld bekijken. Ook attractiepark Slagharen is in de buurt van de camping. Hier vind je ruim dertig attracties: van achtbanen tot een gigantische zweefmolen.

Lees meer over Overijssel

Naar accommodaties