9408 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB

Landgoedcamping Het Meuleman

Landgoedcamping Het Meuleman

Charme Erkend CKE

Kampeerders (voeg review toe)

nog geen reviews

Inspectiekids (voeg review toe)

nog geen reviews

Landgoedcamping Het Meuleman

Middelgrote, mooi gelegen charmecamping op een landgoed in het Twentse natuurgebied Het Lutterzand. In de bossen en heidevelden kun je volop wandelen, fietsen en mountainbiken. Over het riviertje de Dinkel maak je kanotochten. Op de bosrijke camping zelf heb je bij de privézwemvijver met zandstrand alle ruimte voor zonnen, spelen en waterplezier.

Kamperen in het bos of aan de heide

Op de geaccidenteerde boscamping kampeer je met eigen tent, caravan of camper op gras of op bosgrond. De staanplaatsen variëren in vorm en grootte, en ze zijn niet precies afgebakend. Je kampeert echt in het bos of langs het heideveld. Op sommige plaatsen heb je veel zon, andere bieden je meer schaduw. Alle staanplaatsen zijn autovrij. Als je wil huren, dan heb je de keuze uit een paar huisjes / vakantiewoningen (tot 6 personen) en een boerderijtje (tot 8 personen). Je kunt ook kiezen voor een 2-persoons trekkershut, naar Fins ontwerp en gemaakt van Twents eikenhout.

Zwemmen, spelen, fietsen, klimmen

Zwem in het natuurlijke water van de privévijver, bouw een zandkasteel op het strand of doe een partijtje beachvolleybal. De kinderen vermaken zich ook op de klimboot. Sla een balletje op de midgetgolfbaan of laat de jeu-de-boulesballen rollen. Voor de avontuurlijke klimmers is er een high rope parcours. In het hoogseizoen organiseert een animatieteam activiteiten voor kinderen, zoals marshmallows roosteren of schatzoeken, en mountainbiken of vlotvaren met oudere kinderen. Sommige activiteiten zijn gratis, andere tegen een kleine vergoeding. Naast de camping ligt een restaurant waar je kunt genieten van een lunch of diner. Als campinggast kun je ook van de afhaalservice gebruik maken.

Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings
  • Middelgrote camping (116 plaatsen)
  • Ideaal voor rustzoekers
  • Aan meer met strand (binnen 50m)
  • Gratis wifi
  • Voordeel met Camping Key Europe
  • Meer details
CKE

Details

Algemene informatie
Prijzen
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen
Wifi
Recreatie
Eten & drinken
Campingbepalingen
Camping Key Europe
Adres & route
Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Kampeerders reviews

Landgoedcamping Het Meuleman heeft nog geen reviews van kampeerders. Schrijf nu een review!

Voeg review toe

Vergelijkbare campings

Landgoedcamping Het Meuleman is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.