5-sterrencampings in Overijssel

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Overijssel

Wissen
2 personen
16 campings gevonden
<
1
>

Van alle gemakken voorzien op een 5 sterren camping in Overijssel

Op een 5 sterren camping in Overijssel kom je helemaal tot rust, maar het is ook de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Binnen relatief korte tijd sta je in het centrum van Zwolle of Deventer. Haal iedere ochtend vers brood bij de bakker, maak gebruik van het luxe sanitair en laat de kinderen los op de verschillende sport- en speelvelden. Je kampeert op een ruime en luxe plaats en ’s avonds geniet je met het gezin van heerlijke gerechten in het campingrestaurant.

Maak een wandeling over de Sallandse Heuvelrug

Prachtige natuur is nooit ver weg vanaf je 5 sterren camping in Overijssel. Maak bijvoorbeeld een wandeling over de Sallandse Heuvelrug. Dit gebied staat bekend om uitgestrekte heidevelden. Sla je een wandeling liever over? Maak dan gebruik van de fietsverhuur op de camping en verken dit prachtige gebied vanaf het zadel. Misschien zie je wel reeën, vossen of dassen.

Voldoende leuke activiteiten op de camping

Op een 5 sterren camping in Overijssel is aan werkelijk alles gedacht. De kampeerplaats is prachtig gelegen en voor de kids is er meer dan genoeg te beleven. Daag ze uit voor een potje tennis op de tennisbaan, maak een paardrijtocht in de groene omgeving, schop een balletje op het voetbalveld of test het BMX-parcours uit.

Vermaak voor jong en oud op de animatieclub

De camping doet er graag alles aan om het je helemaal naar de zin te maken. De luxe campings organiseren daarom regelmatig dansfeesten, knutselprojecten en sportwedstrijden. Overdag is er genoeg plezier te beleven in het zwembad en bij de uitnodigende speeltoestellen gaan jong en oud de strijd met elkaar aan op de midgetgolfbaan.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter