ANWB Top Campings in Overijssel

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

ANWB Top Campings Overijssel

ANWB score
5 - 5
X
Landen
Nederland
X
Regio's
Overijssel
X
Wissen

15 campings gevonden

<
1
>

Comfortabel kamperen op een vijfsterrencamping in Overijssel

Een vijfsterrencamping in Overijssel is de ideale plek om tot rust te komen en vormt een goede uitvalsbasis om steden als Zwolle en Deventer te ontdekken. Je begint je dag goed met vers brood en luxe sanitair dat geschikt is voor groot en klein. Verschillende sport- en speelvelden maken deze campings uitnodigend voor het hele gezin. Na een drukke dag vol activiteiten doe jij je voeten lekker omhoog op je grote staanplaats, bestel je een verse maaltijd bij het campingrestaurant of haal je iets lekkers bij de snackbar.

Activiteiten voor de kinderen

Tijdens je vakantie in Overijssel genieten de kinderen van de leuke activiteiten die het animatieteam organiseert. Zo zijn er gezellige dansfeesten, knutselprojecten en sportwedstrijden. Een grote speeltuin mag ook niet ontbreken aan de vakantie, net als een zwembad met uitnodigende speeltoestellen. Een potje midgetgolf is de perfecte activiteit voor het hele gezin. Jong en oud gaat de strijd met elkaar aan.

Een sportieve vakantie

Tijdens je verblijf op een vijfsterrencamping in Overijssel is stilzitten er niet bij. Schop een balletje met de kinderen op het voetbalveld of daag je vrienden uit met een potje tennis. Dierenliefhebbers maken een paardentocht in de groene omgeving, terwijl avonturiers het BMX-parcours uittesten.

Op pad in het Nederlandse landschap

Je hoeft niet ver te reizen om prachtige natuur te zien, want Overijssel staat bekend om de Sallandse Heuvelrug. Maak hier een wandeling over de uitgestrekte heide en geniet van het uitzicht. Het is ook mogelijk om op je camping een fiets te huren, zodat je met gemak over de glooiende heuvels gaat. Met een beetje geluk ontdek je zelfs de reeën, vossen en dassen in het gebied.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter