Camping Zwolle

2 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Camping Zwolle

Alle 2 campings bekijken
  • Inspiratie

Camping Zwolle

Boerderijcamping De Stadsgaten
Favorieten
Boerderijcamping De Stadsgaten

Nederland / Overijssel

ANWB Camping LogoInspectie

Geen reviews van kampeerders

Molecaten Park De Agnietenberg
Favorieten
Molecaten Park De Agnietenberg

Nederland / Overijssel

ANWB Camping LogoInspectie

Geen reviews van kampeerders

Dichtbij het strandHonden toegestaanKindvriendelijk

Staanplaatsen (57)

Huuraccommodaties (37)

Campings in de omgeving

Kamperen met kinderen in Nederland

Bekijk alle campings

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Boerderijcamping De Stadsgaten
Boerderijcamping De Stadsgaten

Camping Zwolle

Tijdens het verblijf op een camping in Zwolle zijn er veel mogelijkheden. Van een heerlijke wandeling tot een middag shoppen. Het kan er allemaal. Bovendien ligt het midden tussen de prachtige natuur. Het campingaanbod in Zwolle is heel divers. Zo is er altijd wel een geschikte camping in Zwolle.

Omgeving

Vanaf een camping in de buurt van Zwolle is er veel te ondernemen. Zo kun je eindeloos fietsen langs de Vecht. Ook zijn er veel wandelmogelijkheden in de omgeving. Je kan bijvoorbeeld heerlijk wandelen door de historische Hanzesteden of over slingerende dijken met uitzicht op de polder. Vlakbij de camping in Zwolle ligt de vecht. De Vecht is een uitgelezen plek om te vissen, kanoën of te zwemmen. Ook zijn er in de omgeving een aantal recreatieplassen waar het in de zomer goed toeven is. Kortom, de omgeving van Zwolle biedt voor ieder wat wils.

Recreatieplas de Agnietenplas

Aan de rand van Zwolle ligt de Agnietenplas. Deze recreatieplas is gemakkelijk te bereiken vanaf de camping in Zwolle. De plas biedt veel recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Zo kan er heerlijk gevoetbald, gezwommen en gesurft worden. Ook is de plas uitstekend geschikt voor visplezier.

Camping Zwolle: veel bezienswaardigheden in je omgeving

Naast een schitterende omgeving, zijn er in de buurt van de camping ook veel bezienswaardigheden. Het is bijvoorbeeld een absolute aanrader om de mooie stad Zwolle te bezoeken. Hier kan naar hartenlust geshopt of door de historische binnenstad gewandeld worden. Ook zijn er veel mooie musea te bezoeken, waaronder het Stedelijk museum en de Fundatie. Voor kinderen worden er op de campings in Zwolle veel activiteiten georganiseerd. Daarnaast kunnen zij in de omgeving ook indoor skiën, oog in oog staan met dinosaurussen in het Dinopark of naar hartenlust klimmen en klauteren in outdoor centrum Yosemite.

Vanaf een camping omgeving Zwolle is het ook de moeite waard om een bezoek te brengen aan het rijksmonument de Windesheimer molen. Deze molen heeft een uitgebreide historie. Omdat de molen aan de dijk staat, is een bezoek gemakkelijk te combineren met een mooie fietstocht.

Zwolle

De stad Zwolle is vanaf de camping in Zwolle gemakkelijk te bereiken. De Hanzestad, zoals Zwolle ook wel genoemd wordt is een schitterende stad met een historische achtergrond. In de stad is er dan ook veel te doen. Zo zijn er bezienswaardigheden, evenementen, restaurants en winkels. Daarnaast heeft de stad een oude historie, daarom kenmerkt Zwolle zich ook als vestingstad. De stad is dan ook volledig omringt door water en werd vroeger beschermd door verdedigingswerken. Deze indrukwekkende verdedigingswerken zijn al bijna 1000 jaar oud. Bezoek dus zeker de Sassenpoort, Diezerpoort en de Steenpoort.