Campings op Terschelling waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings op Terschelling waar honden zijn toegestaan

2 personen
59 campings gevonden

Verken de verschillende wandel- en fietsroutes bij de camping in Terschelling met je hond

Voor een actieve vakantie zit je op de camping in Terschelling met je hond helemaal goed. Het eiland staat bekend om de prachtige natuur en vele wandel- en fietsroutes. Er zijn diverse wandel- en fietspaden waar auto’s niet mogen komen, zodat je altijd zeker bent dat je hond veilig kan ravotten. In de ochtend maak je een heerlijke strandwandeling terwijl je trouwe viervoeter zoekt naar een stok in het water. Liever wat meer actie? Kies dan voor een les surfen of zeilen, of ga vliegeren op het strand.

Ontdek het duin- en kwelderlandschap

Wist je dat bijna 80% van het eiland bestaat uit duin- en kwelderlandschap? Dit landschap kom je onder meer tegen in het natuurreservaat de Boschplaat. Hier groeien bijzondere zoutwaterplanten en je komt een ongelofelijke variatie aan vogels en vlinders tegen. Ideaal om te verkennen vanuit de camping in Terschelling met je hond.

30 kilometer aan brede zandstranden

Terschelling heeft maar liefst 30 kilometer aan brede zandstranden. Hierdoor kom je heerlijk tot rust en er zijn ook tal van paviljoens, ijskramen en restaurantjes waar je lekker kunt eten en drinken. Breng vanuit de camping in Terschelling met je hond een bezoek aan de gezellige dorpen. West-Terschelling heeft een prachtig oud gedeelte met karakteristieke haven, waar op garnalen wordt gevist. Een leuke foto met de hond maak je bij de 400 jaar oude vuurtoren de Brandaris.