Campings op Terschelling met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings op Terschelling met zwembad

2 personen
21 campings gevonden

Verken de prachtige natuur vanuit de camping in Terschelling met zwembad

Op de camping in Terschelling met zwembad beleven de kids gegarandeerd een erg leuke tijd. Ze gooien een balletje over in het water of doen aan leuke wateractiviteiten met de animatie. Maar ook in de omgeving is er genoeg te zien. 80% van het eiland bestaat uit het bekende duin- en kwelderlandschap. Maak hier zeker een wandeling, bijvoorbeeld door natuurreservaat de Boschplaat. Wellicht spot je bijzondere zoutwaterplanten en fotografeer je een ongelofelijke variatie aan vogels en vlinders.

Kies uit vele activiteiten op het strand

Gaat je hart sneller kloppen wanneer je denkt aan een actieve vakantie? Ook dan zit je op een camping in Terschelling met zwembad helemaal goed. Zo kun je dicht bij het strand een les surfen boeken of het water trotseren met een zeilboot. Blijf je liever op het eiland, verken dan de regio per fiets. Doordat er vele wandel- en fietsroutes zijn waar auto’s niet mogen komen, laat je met een gerust hart de kids in de natuur spelen. Maak in de ochtend zeker een strandwandeling, dan ervaar je het echte en pure Terschelling. Je beleeft hier gegarandeerd het ultieme vakantiegevoel.

Ontspannen aan het strand dicht bij de camping in Terschelling met zwembad

Bij je kampeerplaats of op een ligbedje op de camping in Terschelling met zwembad kom je helemaal tot rust. Maar ook het strand is de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Het eiland heeft 30 kilometer aan brede zandstranden. Zoek de verlaten plekjes op of kies juist voor een bruisende omgeving. Terschelling heeft namelijk ook tal van paviljoens, ijskramen en restaurantjes. Souvenirs shop je in West-Terschelling, dat ook bekend staat om het prachtige oude gedeelte met karakteristieke haven waar op garnalen wordt gevist.