2.5 sterren

Camping 't Eind

NederlandUtrechtOverberg  (sitecode 201084)

Camping 't Eind

NederlandUtrechtOverberg
2.5 sterren

Camping ’t Eind is een camping voor rustzoekers en natuurliefhebbers en ligt in Overberg. De camping is mooi gelegen tussen het bosrijke gebied van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug en het landelijk gebied van de Gelderse Vallei. Vanaf de camping loop je direct het bos in. Een 5-tal staanplaatsen liggen op een rechthoekig veld tegen het bos en de overige liggen verspreid tussen de stacaravans. In de nabijheid is een moutainbike pad en geo-coaching

Kampeervakantie naast nationaal park Utrechtse Heuvelrug op Camping 't Eind

Op Camping 't Eind geniet je van het gemoedelijke landelijke leven. De camping ligt direct naast het nationale park Utrechtse Heuvelrug, te midden van een glooiend landschap en omringd door pittoreske plattelandsdorpjes. Voor de fiets- of wandelliefhebber valt er in de omgeving gigantisch veel te ontdekken. De camping vormt een prettige uitvalsbasis waar je de dagelijkse beslommeringen ver achter je laat.

Kamperen in het bos

De middelgrote camping biedt veel vaste plaatsen en een stuk of twintig toeristische staanplaatsen aan. Enkele van deze staanplaatsen liggen op een rechthoekig veld tegenover het bos. De overige plekken liggen verspreid tussen de stacaravans. Er heerst op de camping een rustige en natuurlijke sfeer, dankzij de ligging tussen het landelijke gebied van de Gelderse Vallei en het bosrijke gebied van het nationale park Utrechtse Heuvelrug. Vanaf de camping wandel je direct het bos in. Alle staanplaatsen zijn voorzien van een eigen riool- en wateraansluiting en elektra. De grond onder zowel de caravan als de voortent is verhard.

Spelen en tafeltennissen

De kleintjes vermaken zich urenlang in de speeltuin. In de speeltoestellen kunnen kinderen tot een jaar of 12 heerlijk schommelen, glijden en klauteren. Aan de tafeltennistafel daag je het hele gezin uit voor een spannende wedstrijd. Bij de receptie zijn ook leuke buitenspellen te huur, zoals ringwerpen, darts, limbo, boter-kaas-en-eieren, mikado en jenga.

Dierenweide

In de dierenweide aan het begin van Camping 't Eind lopen 's zomers geitjes rond en grazen een paar koeien. Bij de oprit staan drie lieve alpaca's in de wei en achter de boerderij lopen twee pauwen rond en scharrelen de kippen in de ren. De kinderen gaan hier maar wat graag bij de dieren kijken.

Omgeving

Fiets- en wandelroutes rondom Camping 't Eind door de Gelderse Vallei

Bij de receptie van Camping 't Eind zijn de beschrijvingen van diverse fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Ook is het eenvoudig om een van de knooppuntenroutes in de omgeving volgen. Het glooiende landschap van de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei leent zich uitstekend voor zowel fietsen als wandelen en nordic walking.

Ga met het gezin een dagje naar het Ouwehands Dierenpark in Rhenen of het DierenPark Amersfoort om oog in oog te staan met aapjes, stokstaartjes, giraffes en andere exotische diersoorten.

Lees meer over Utrecht