5-sterrencampings op de Veluwe

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings op de Veluwe

2 personen
11 campings gevonden
<
1
>

Luxe kamperen op een 5 sterren camping op de Veluwe

Luxe kamperen staat centraal op een 5 sterren camping op de Veluwe. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en je hebt er alle ruimte voor activiteiten als sporten en zwemmen. Ook vermaken de kids zich uitstekend dankzij goed opgezette animatie, een royaal zwembad en sportvelden. Een 5 sterren camping is de perfecte bestemming voor een zorgeloze gezinsvakantie.

Het buitenleven staat centraal

Verschillende aaneengesloten natuurgebieden vormen samen de Veluwe. Hierdoor raak je qua activiteiten niet snel uitgekeken. Maak een stevige boswandeling, verken de regio op de fiets of kies voor een rit te paard. Binnen mum van tijd sta je vanaf je 5 sterren camping op de Veluwe in de spannende bossen.

Ontdek het unieke Kootwijkerzand

De Veluwe bestaat voor een groot deel uit loof- en dennenbossen, maar wist je dat je tijdens je vakantie ook het unieke Kootwijkerzand kunt ontdekken? Dit landschap bestaat uit half zandverstuiving en half mos- en grasland. Op zomerse dagen stijgen de temperaturen tot wel 50 graden, terwijl het in de nacht afkoelt tot 10 graden.

Bekijk het wild

Veel bosbewoners noemen de Veluwe hun thuis. Tijdens een wandeling rond je 5 sterren camping op de Veluwe is de kans dus groot dat je oog in oog komt te staan met het edelhert, het everzwijn of de wisent. Let op: de wisent of Europese bison leeft in een afgesloten gebied en is daarom alleen te bekijken tijdens een begeleide excursie.