2 sterren

Minicamping Wisse

NederlandZeelandMeliskerke  (sitecode 66386)

Minicamping Wisse

NederlandZeelandMeliskerke
2 sterren
Klein

De minicamping ligt op een rustige locatie, midden in de natuur en bij een akkerbouwbedrijf. De toeristische staanplaatsen liggen op een veld met gras als ondergrond en zijn niet afgebakend. Voor kinderen is er voldoende ruimte om te spelen. Op de camping is een grote recreatieruimte en men verhuurt stacaravans en twee chalets.

Camping Wisse bij een akkerbouwbedrijf midden op het Zeeuwse platteland

Camping Wisse bij Meliskerke is een ruim opgezette camping midden op het Zeeuwse platteland. De camping ligt op 6 kilometer afstand van de kust. De kampeerplaatsen liggen op een open veld bij een akkerbouwbedrijf en bieden je uitzicht over de omringende landerijen. Op deze camping kun je het boerenleven van dichtbij meemaken. Wie in de zomer komt logeren, heeft een grote kans om getuige te zijn van de tarweoogst.

Staanplaatsen, een stacaravan en chalets

De ruime kampeerplaatsen van Camping Wisse, zijn rustig gelegen te midden van de natuur. Ze beschikken allemaal over eigen elektriciteit en er zijn altijd waterpunten in de buurt. Daarnaast verhuurt de camping een stacaravan en diverse chalets. Deze zijn te vinden op ruime percelen met voldoende privacy en ze zijn onder andere voorzien van eigen sanitair.

Genieten van de rust en de ruimte op de boerderij

Camping Wisse is een echte familiecamping, waar kinderen en hun ouders heerlijk kunnen genieten van de rust en de ruimte. De boer vertelt je graag alles over de teelt en oogst van de producten. Spelen kan vrijwel overal op het terrein, bijvoorbeeld op de skelters van de boerderij. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen, zoals een trampoline, schommels en een zandbak. Bij slecht weer kun je terecht in de grote recreatieruimte, waar onder andere een poolbiljart, een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel staan. De nabije zee en haar heerlijke stranden bieden je volop verkoeling en waterpret.

Eten, drinken en inkopen doen bij de camping

De boerencamping ligt op 2 kilometer afstand van het centrum van het dorpje Meliskerke, waar zich een bakker en een goede slager bevinden. Een kleine supermarkt is te vinden op 3 kilometer afstand in Grijpskerke. Aan de kust liggen diverse grotere supermarkten en restaurants.

Omgeving

Camping Wisse bij strand, zee, duinen en bossen

Camping Wisse bij Meliskerke ligt in het hart van het Zeeuwse Walcheren. Een omgeving die zich kenmerkt door strand, zee, duinen en bossen en zich dan ook uitstekend leent voor mooie wandel- en fietstochten door een prachtig kustgebied. Je geniet hier niet alleen van de natuur, maar ook van het goede kustleven met zijn eigen charmes. Gezellige, pittoreske badplaatsjes als Domburg en Zoutelande liggen allemaal op fietsafstand. En ook Middelburg met zijn oude grachtenpanden en kronkelende steegjes en Vlissingen met zijn rijke maritieme historie zijn een bezoek zeker waard.

Lees meer over Zeeland