SVR Campings Zeeland

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Zeeland

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een SVR camping in Zeeland

Een SVR camping in Zeeland voldoet aan het keurmerk van de Stichting Vrije Recreatie. Dit keurmerk houdt in dat je kampeert met net wat meer ruimte om je heen. Hierdoor zijn deze campings vooral erg in trek bij gezinnen die zoeken naar rust en privacy. Dat is ook precies wat je van de provincie Zeeland mag verwachten. Geniet van de kilometerslange stranden, gezellige terrasjes en kampeer op de mooiste plekken die de provincie je te bieden heeft.

Fietsen over de dijk vanaf je SVR camping in Zeeland

Heb je al eens eerder een bezoek gebracht aan Zeeland? Dan weet je als geen ander dat dit stukje Nederland erg geliefd is onder fietsers. Door de diverse natuurgebieden kun je hier uitstekend fietsen en het fietsnetwerk met tientallen routes mag met recht tot een van de beste van het land worden gerekend. Maak bijvoorbeeld een dagtrip langs verschillende leuke dorpjes of ontdek de vele dijken. Je geniet tijdens het fietsen van een idyllisch landschap, bestaande uit onder meer kronkelende paadjes, boomgaarden en dijkjes vol met weelderige bloemen en planten. Zeeuws-Vlaanderen staat daarentegen bekend om de smalle wegen, soms nog geplaveid met kinderkopjes of kasseien en omzoomd met knotwilgen. De kans is groot dat je beide landschappen tegenkomt tijdens je vakantie in Zeeland.

Bezoek verschillende highlights in Middelburg

Een van de bekendste steden in de provincie is Middelburg. De stad is goed te bereiken vanaf de meeste SVR campings in Zeeland. Wandel tijdens je bezoek over de prachtige Markt, of bezoek de Kuiperspoort, de Vleeshal en het Zeeuws Museum. Trakteer je jezelf graag op een welverdiend drankje of heeft je zoon of dochter plotseling zin in een glas ijskoude ranja? Op een van de vele terrassen is er altijd wel plek voor je gezin. Ook andere Zeeuwse steden, zoals Veere, Vlissingen, Hulst of Terneuzen, bieden prachtige stadsgezichten.

Winterpret op een van de SVR campings in Zeeland

Wie dacht dat Zeeland alleen geschikt is voor de zonaanbidders heeft het mis. Wist je dat er ook een Skidôme gevestigd is in de provincie? Hierdoor ben je het hele jaar door verzekerd van sneeuwpret en er ligt altijd een mooie laag verse sneeuw op je te wachten. Skiën, snowboarden of sleeën, het is allemaal mogelijk op deze avontuurlijke indoorbaan. Ideaal als er een wintersportvakantie op de planning staat of als je voor het eerst een les gaat volgen.

Maak verschillende stadswandelingen en tochten door de natuur

Doordat de SVR campings in Zeeland op de beste locaties zijn gelegen, sta je ook binnen no time op de mooiste plekjes van de provincie. Zo leer je de cultuur van de streek kennen tijdens interessante stadswandelingen of haal je een frisse neus tijdens een tocht door de natuur. Mogelijkheden te over: wandelen in Hulst, uitwaaien op het Zwin in Cadzand, strandjutten bij Walcheren en kuieren over de Bloemdijken in Zuid-Beveland.