3.5 sterren

Camping De Grevelingen

NederlandZuid-HollandNieuwe Tonge  (sitecode 67853)

Camping De Grevelingen

NederlandZuid-HollandNieuwe Tonge
3.5 sterren
Erkend

De familiecamping ligt onderaan de dijk van het Grevelingenmeer. Er zijn twaalf kampeervelden, omzoomd door hoge struiken, en een apart veld voor campers. Er zijn een visvijver en een fietscrossbaan. Campinggasten kunnen tegen gereduceerd tarief gebruikmaken van het zwemparadijs in Middelharnis en het faunapark Flakkee. Op loopafstand ligt een kleine haven. De omgeving is geschikt windsurfers. Aan het Grevelingenmeer bevindt zich een zandstrandje.

Een fijne familievakantie aan het water op Camping De Grevelingen

Beleef een actieve vakantie in de natuur wanneer je verblijft op Camping De Grevelingen in Zuid-Holland. Deze camping ligt naast het Grevelingenmeer en biedt genoeg vermaak voor jong en oud. Je maakt hier gebruik van handige voorzieningen zoals een wasmachine en droger, maar kunt ook snelle tussendoortjes bestellen bij de snackbar. Op de grote grasvelden geniet je van de rust en ben je welkom met je tent, vouwwagen en caravan. Reis je met een camper? Dan kun je terecht op het speciale camperveld, waar je ook een handig camperservicestation vindt.

Plezier in het water

Doordat Camping De Grevelingen direct aan een meer ligt, beleef je genoeg waterpret tijdens je vakantie. Dobber in het frisse water of speel met de kinderen op het zachte strand. Het is ook mogelijk om te windsurfen en er is een visvijver aanwezig. Alle campinggasten mogen bovendien met korting gebruikmaken van het nabijgelegen zwemparadijs met kleuterbadjes en glijbanen.

Activiteiten voor de kinderen

Op deze familiecamping valt er genoeg te beleven voor de kleintjes, bijvoorbeeld in de grote buitenspeeltuin. Hier vind je niet alleen schommels, glijbanen en klimtoestellen, maar ook een klein waterspeelpark. De kinderen mogen ook het terrein verkennen met de skelters. Er is bovendien een animatieteam aanwezig, dat leuke activiteiten verzorgt voor alle kinderen tot en met zeventien jaar oud. Speurtochten, sportwedstrijden en talentenjachten komen allemaal voorbij.

Een sportieve vakantie

Sportievelingen zitten geen moment stil op Camping De Grevelingen, want hier organiseer je de leukste toernooien op een groot multifunctioneel sportterrein. Dit grasveld leent zich perfect voor voetbal, badminton of jeu-de-boules. Er is ook een fietscrossbaan aanwezig en de camping verhuurt fietsen. Na een lange dag speel je leuke gezelschapsspelletjes in de slechtweervoorziening.

Omgeving

Stille natuur en bijzondere uitjes bij Camping De Grevelingen

Camping De Grevelingen heeft een mooie ligging vlak bij de kust, dus hier maak je prachtige wandelingen langs het water. Struin door het moerasland van de Slikken van Flakkee of ervaar de rust bij Westplaat Buitengronden.

Geniet van een leuk dagje uit met de kinderen en breng een bezoek aan Faunapark Flakkee. Hier kom je oog in oog te staan met exotische vogels, neusberen en capibara's. Ook Streekmuseum Goeree-Overflakkee is een leuke bestemming voor een dagje uit, want hier leer je alles over de regionale cultuur en geschiedenis.

Lees meer over Zuid-Holland

Naar accommodaties