8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Sollasi
bekijk 9 foto 's
CKE

Camping Sollasi

Het kampeerterrein ligt tussen de bollenvelden en nabij het Oosterduinse Meer, dat beschikt over een strand en een zonneweide en mogelijkheden biedt voor watersport. De toeristische staanplaatsen liggen op vijf kleine velden langs de hoofdweg en hebben geen afscheiding. Een tennisbaan, fietsverhuurpunt en een restaurant zijn beschikbaar in het naastgelegen bungalowpark. Het Oosterduinsemeer, met diverse watersportmogelijkheden, heeft een zeer ruim strand voorzien van gras.

Tussen de bollenvelden, direct aan het Oosterduinse meer én 2,5 kilometer van de kust ligt camping Sollasi. Hier in Noordwijkerhout kun je heerlijk relaxen op de zonneweide aan het meer, watersporten of wandelen, fietsen en paardrijden over het strand.

Op deze middelgrote camping liggen de staanplaatsen op 5 kleine velden verspreid langs een hoofdweg. De staanplaatsen zijn vlak, bevinden zich op gras en zijn niet afgescheiden.

Bungalowpark met tennisbaan en restaurant

Mocht je willen huren, dan ligt naast de camping het bungalowpark Sollasi, tevens aan het Oosterduinse meer. Als campinggast kun je hier terecht voor een tennisbaan, fietsverhuur en restaurant.

Zwemmen, surfen en vissen in het meer

Op de camping zelf is een speeltuintje, een wasserette en er is een kantine voor een makkelijke maaltijd of een ijsje. Hier aan het Oosterduinse meer kun je heerlijk zwemmen, vissen, surfen en uitgebreid zonnen op de strandjes en grasvelden. Tegen de duinen ligt ook een manege, zodat je met eigen paard mooie buitenritten kunt maken door bossen, duinen of over het strand.

Fietsen: bollenvelden, bos, duin en strand

Fietsen huren en eropuit trekken in de omgeving: tussen de bollenvelden, naar en langs het strand van Langevelderslag of door de bossen. Hier in de Bollenstreek liggen de leukste fietsroutes, zoals naar de Keukenhof in Lisse (10 km). In Lisse kun je voor een kop koffie of lunch ook terecht op een van de gezellige terrasjes. Voor wie meer uitstapjes wil maken: op 10 kilometer van Camping Sollasi ligt Hillegom: met bloembollenvelden, overblijfselen van het hof van Hillegom en het Ford-museum.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Omgeving

Mensen die op Camping Sollasi verblijven hebben in de omgeving meer dan genoeg te doen. De camping ligt tussen de bollenvelden, waar het heerlijk fietsen is. Maar er zijn onder andere ook een prachtig meer en een manege in de directe nabijheid van de camping terug te vinden.

Genieten van prachtige bloemen

Als je hebt gekozen voor een verblijf op Camping Sollasi, dan is een bezoekje aan de Keukenhof zeker aan te raden. Dit bloemenpark is in het voorjaar een prachtige plek om de mooiste bloemen te bekijken. Het fijne hieraan is dat dit park ook nog eens op fietsafstand van de camping ligt. Op weg naar de Keukenhof fiets je tussen de bollenvelden door. Zo heb je een mooi kijkje op de prachtigste bloemen in een breed scala aan kleuren. Let er hierbij wel op dat dit natuurlijk alleen opgaat in het seizoen.

Het Oosterduinse Meer

Op Camping Sollasi is veel te doen, maar ga ook eens van de camping af om te genieten aan het Oosterduinse Meer. Dit is vlak bij de camping gelegen. Hier ga je heerlijk zwemmen, maar er zijn ook vele watersporten te beoefenen. Het is een geliefde plek voor campinggasten, maar ook voor mensen die in de omgeving van het meer wonen. Er zijn meerdere strandjes en grasvelden te vinden, waar het echt genieten is!

Erop uit met paard of fiets

In de omgeving is het heerlijk fietsen. Er zijn heel wat fietsroutes te vinden waar je echt kunt genieten van het uitzicht in deze veelzijdige omgeving. Maar er is ook een manege vlak bij de camping. Huur hier een paard en ontdek je de omgeving op een speciale manier. Met een paard kom je ook nog eens op plekken die met de fiets lastiger te begaan zijn!

Lees meer Lees minder

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Sollasi heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Sollasi is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa